Publicerad den 2 kommentarer

Jag vill vara lycklig!

Jag vill vara lycklig, Du vill vara lycklig, alla vill vara lyckliga! Det är något som vi alla har gemensamt. Sen är det ju olika för oss alla vad lycka egentligen är. Lycka ligger inte i det materiella utan den finns inom oss. Genom att lära känna dig själv och få kontakt med ditt inre jag så kommer du även upptäcka din lycka som redan finns inom dig. sen kommer du inse att de materiella tingen bara är en extra bonus som du egentligen inte behöver men de kan förgylla, förenkla och vara till nytta i ditt liv. Som samhället ser ut idag så jagar de flesta efter lyckan utanför dem själva. Det jagas titlar, social status, lyx, pengar, “rätt” vänner, “rätt” bostadsområde etc. Men om du ser dig omkring så ser du många som verkar ha allt men ändå är olyckliga och det är ju bevis nog för att lyckan inte sitter i det materiella. Lycka är det som sjunger i samma takt som vår själ och när du kommer i kontakt med din inre lycka så vet du precis hur du vill att ditt liv ska se ut och då kommer du vara “Lycklig, Fri och Kär i Livet” och det är det som min kommande föreläsning handlar om. Kolla filmen nedan så får du veta mer. Jag skriver mer under klippet.

Vilken ort vill du komma till? Nedan ser du de orter jag kommer till så du klickar på den ort som är nära dig så kommer du till webshopen där du hittar all information och så kan du köpa din biljett där innan de tar slut.

Borlänge
Eskilstuna
Falun
Luleå
Stockholm
Sundsvall
Umeå

Uppsala
Västerås
Östersund


Jag ser verkligen fram emot att träffas på en scen nära dig! /Cecilia

Share and Enjoy !

2 svar på “Jag vill vara lycklig!

 1. Hej!
  Jag har redan köpt biljett och ser framemot den här kvällen, 9/10, spännande 🙏♥️⭐

  Varma y
  Teresah Mason

  1. Hej Teresah!
   Det kommer bli superkul och jag ser verkligen fram emot att komma till Göteborg och föreläsa.
   Mvh, Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *