Publicerad den Lämna en kommentar

Angående den blå apelsinen

Ja, under min föreläsningsturné i Sverige så insåg jag redan efter 4 föreläsningar att jag kommer bli känd och ihågkommen för den blå apelsinen. Det är så här att när jag föreläser så blir det väldigt mycket improvisation och jag anpassar innehållet utifrån de frågor och kommentarer jag får från publiken. Och när jag föreläste i Malmö, vilket var den första föreläsningen, så använde jag en blå apelsin för att beskriva hur hjärnan fungerar. Den blå apelsinen dök helt enkelt upp som ett exempel när jag skulle beskriva hur det fungerar när vi bygger nya hjärnceller.
Jag bad AI fixa en bild på en blå apelsin och det gick sådär.

Eftersom jag improviserar en hel del så blir föreläsningarna inte lika men själva grunden och innehållet är lika. Improvisationen kommer när jag får frågor och kommentarer och då anpassar jag det jag säger utifrån det. Jag läser inte innantill eller har fusklappar utan jag bara kör. Jag kan ju ämnet så jag behöver inte fusklapp. Föreläsningen är 3 timmar lång minus tid för fika men jag skulle kunna stå och prata i många timmar ytterligare för det är så roligt att föreläsa.

Jag har börjat få en hel del feedback från de som varit på föreläsningen vilket är jättekul och du ser en del av feedbacken nedan.

Det är verkligen en energiboost att få sådan härlig feedback samtidigt som det ger mig en fingervisning om att det jag pratar om är intressant för publiken. Vill du komma på min föreläsning? Du ser de orter jag kommer till nedan. Klicka på den ort som intresserar dig så får du mer information.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *