Publicerad den 1 kommentar

Vad får dig att gå igång?

Vad får dig att gå igång? Har du en dröm som får det att sjunga inom dig? Så där så det bara pirrar inom dig? Våga dröm och våga tro på att allt du vill kan bli din verklighet. När du bestämmer dig för att genomföra din dröm så inser du rätt snart att det faktiskt är möjligt. Låt drömmen bli ett mål som ska bli en del av din verklighet. Är du omgiven av människor som du vet kommer reagera negativt på din dröm så prata inte med dem om den förrän de ser vad som håller på att ske i ditt liv. Låt inte din omgivning döda din dröm!

Du förtjänar allt du önskar!

Det som får igång mig är att hjälpa andra människor att nå sina mål och skapa de förändringar de önskar i sina liv och det gör jag dels genom mina föreläsningar och dels genom min gruppcoachning.

I morse vaknade jag upp till det här meddelandet från en klient:

God kväll, Ursäkta att jag skickar sent, men vill bara dela med mig av att den första saken på mitt kort är nu uppfyllt. Kom hem idag från en härlig semester, där jag liggandes i solstolen fick ett mail som jag skulle fått först nästa vecka egentligen. Jag har blivit antagen till chefsutbildningen på mitt jobb Jag har sedan jag sökt och framförallt efter intervjun sett framför mig hur jag går utbildningen, så egentligen blev jag inte förvånad utan det var så skönt att få det bekräftat. Och så fort jag blir klar med detta så klickar min nästa punkt in gällande lönen. Givetvis så är det ju beställt att det kommer tidigare, men nu vet jag att det kommer komma i varje fall. Så skön känsla!

Tack Cecilia för att du delar med dig av dina verktyg!

Den typen av feedback säger mig att jag är på rätt väg. Det finns vissa typer av frågeställningar som jag tar upp både på gruppcoachningen men även på den föreläsning som jag nu turnerar med i Sverige och du ser dem listade här nedan:

 • Det viktiga är inte vad jag säger eller skriver här. Det viktiga är vilka tankar det skapar hos dig.
 • Den största upptäckten i vårt århundrade är att du kan förändra ditt liv genom att förändra dina tankar.
 • Är det någon här som vill förändra sitt liv?
 • Är alla här 100 procent nöjda med sina liv?
 • Finns det någonting som kan vara bättre?
 • Vissa säger att de är nöjda för de tror inte att det kan bli bättre. Är du inte nöjd så fungerar inte det du gör.
 • Om du inte har de resultat som du önskar så är det dags att testa något annat.
 • Dina resultat visar vad du har förväntat dig.
 • Jag vill förändra mitt liv! Jag kan förändra mitt liv! Jag SKA förändra mitt liv!
 • Du är det enda problem du kommer ha och du är också den enda lösningen du kommer ha.
 • Önskar du att bra saker ska hända men tror att dåliga saker ska hända?
 • När du tror att alla andra är orsaken till att du mår dåligt så måste du skicka resten av världen till en psykolog för att du ska må bättre.
 • Hur många här gör saker ni inte gillar på grund av det förflutna?
 • Hur många här gör inte det ni verkligen vill göra på grund av det förflutna?
 • När ni kommer hem kan ni säga att ni har byggt nya hjärnceller.
 • Agerar du som om det är känslorna som styr dina tankar?

Vad är din reaktion på punkterna ovan? Någon som är speciellt tänkvärd? Lämna gärna en kommentar här nedan och berätta vilka tankar som väcks hos dig.

Föreläsningen heter “Lycklig, Fri och Kär i Livet och den här föreläsningen handlar om dig. Den handlar om hur du ska nå dina mål och leva det liv som får dig att gå igång. Vad drömmer du om? Vilka mål har du? Hur skulle ditt liv se ut om du levde det precis som du önskade?

På föreläsningen får du verktyg och kunskap för att förändra ditt liv och du får även ställa frågor så du får dina personliga tankar för just det som hindrar dig eller det som du saknar i ditt liv. Här nedan ser du de orter som är kvar på min turné. Klicka på den ort som passar dig så kommer du till sidan med mer information och biljettköp.

Borlänge
Eskilstuna
Falun
Luleå
Stockholm
Sundsvall
Umeå


Uppsala
Västerås
Östersund

Share and Enjoy !

1 svar på “Vad får dig att gå igång?

 1. Att jag är det enda problemet och den enda lösningen. Ja men det är ju klockrent för om jag gjorde vad som behövs för att jag ska leva det liv jag vill så hade jag gjort det. Inget händer om jag inte gör något åt det som att ändra mitt sätt att tänka och känna.
  Tusen tack för att du är den du är och ser så fram emot att träffa dig i Sundsvall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *