Förtur för dig!

Som ni kanske känner till så startade jag i år ett gruppcoachningprogram som heter “Lycklig, Fri och Kär i Livet” och jag har insläpp 4 gånger om året. Nästa insläpp sker ungefär i mitten på november. Men, du som är prenumerant på mitt nyhetsbrev premieras ju alltid så därför har du möjlighet att få en plats på programmet innan det officiella insläppet. Eftersom det ingår privat coachning med mig så är det begränsat med platser och det är också därför jag endast har 4 insläpp/år. Mitt nyhetsbrev skickas ut till över 4000 personer så det finns en risk att de nya som hoppar på nu endast är ni prenumeranter för jag har endast cirka 40 platser så det är bäst att passa på innan platserna fylls upp. Nästa chans blir inte förrän nästa år och då kommer jag även ha höjt priset.

Något vi alla har gemensamt är att vi vill vara lyckliga. Vi vill känna att vi har flyt och att vi har kontroll över livet. Vi vill må bra och känna att allt alltid löser sig till det bästa. Tyvärr ser inte verkligheten ut så. Jag möter så många människor i mitt jobb som kontaktar mig för att de mår dåligt. De upplever att livet är en ständig kamp och att inget blir som de vill. Många upplever till och med att livet hela tiden försämras och de dras med negativa känslor såsom oro, ångest, ensamhet, utanförskap, rädslor, sorgsenhet, deppighet, trötthet, energilöshet, kamp etc.
Jag märker att det är fler och fler som upplever det här för antalet personer som kontaktar mig ökar hela tiden och vill ha hjälp.

Mitt mål här i livet är att kunna inspirera och peppa andra till att finna sin lycka och att nå sina drömmar för ju fler lyckliga människor vi har desto härligare blir världen. Så därför skapade jag det här programmet för att kunna hjälpa fler. Och nu har du möjligheten att få hänga med eftersom du har förtur till de platser som finns. Det spelar ingen roll vad du önskar dig, det kan vara en partner, ett jobb, bra ekonomi, byta bostad, byta karriär, flytta, starta företag etc. det här programmet passar alla oavsett önskan. Du får de verktyg du behöver och i den privata coachningen med mig så får du skräddarsydda övningar och hjälp.

💎Varje vecka under 1 års tid är det 1 livesändning där jag besvarar era frågor. Frågorna får skickas till mig i PM så ni är anonyma då det här är en form av gruppcoachning. Livesändningarna spelas in och finns sparade i gruppen så det finns inga tider att passa utan du gör allt i din egen takt.

💎Alla ovanstående livesändningar sparas så ni kommer ha ett helt videobibliotek att inspireras av under året

💎I priset ingår även 2 eller 4 coachingsamtal via telefon med mig, Cecilia Kärvegård, (värde 3733:-) Betalas hela programmet inom 3 månader så ingår 4 samtal.

 • 8 arbetsböcker, 1 per modul
 • 8 videoklipp, 1 till varje modul
 • Bonus 1: Arbetsbok om att attrahera in pengar (Värde: 799:-)
 • Bonus 2: E-kurs om att attrahera in pengar (Värde: 449:-)
 • Morgonpepp varje morgon
 • Söndagsgodis varje söndag
 • Annat bonusmaterial som läggs upp lite nu och då

Jag har fått höra att jag ligger lågt i pris och att jag skulle kunna ta mellan 70 000-120 000:- men jag känner att jag vill kunna nå ut till fler så därför håller jag priset lågt. Priset för programmet är 10 000:- om du betalar hela beloppet på en gång eller så väljer du delbetalning och betalar då enligt nedan.

Väljer du att delbetala så finns följande alternativ:

2 betalningar á 5 000:-

4 betalningar á 2 600:-

6 betalningar á 1 900:-

12 betalningar á 1 000:-

24 betalningar á 600:-

 • Betalningarna ska göras med 30 dagars mellanrum. Första delbetalningen görs vid anmälan om inget annat avtalats.
 • Det går bra att byta delbetalningsplan om så önskas.

  Om du har bestämt dig för att det är dags att göra en positiv förändring i ditt liv och väljer att hänga med på det här programmet så kontaktar du mig antingen genom att svara på mailet där du hittade länken till den här sidan eller så skickar du mig ett PM via Messenger genom att Klicka HÄR. Efter det så kommer du först få ett avtal som du ska godkänna innan du betalar. Efter betalning får du länken till gruppen på Facebook där vi håller till.

Share and Enjoy !