Publicerad den Lämna en kommentar

Hur vet jag vilken vibration jag har?

Hallå alla Härliga!

Med tanke på alla frågor som jag får kring Attraktionslagen så ser jag att många är förvirrade vilket jag har full förståelse för. Jag var också förvirrad när jag började studera Attraktionslagen. Inte nog med att den går emot allt vi får lära oss från det att vi föds, det är också en massa konstiga termer som man ska förstå. För att bara nämna några så har vi ord som: vibration, energi, manifestation, attraktionspunkt, motstånd mfl och man förstår ju bara man hör dem att de har med något stort att göra. Samtidigt kanske du upplever en viss frustration för du vill ju börja håva in dina önskningar redan nu istället för att behöva lära dig en massa konstiga termer och hur allt fungerar. Så idag tänkte jag ge dig ett litet tips så att du kan börja attrahera dina önskningar även om du inte har lärt dig allt.

Kom ihåg att det är du som styr din skapelse, det är du som styr ditt liv och allt som du upplever. Lika attraherar lika och det är den vibration du sänder ut som attraherar sådant som är lika. Du sänder hela tiden ut en vibration och kring varje område så har du en dominerande vibration och det är den som avgör det du attraherar på det området. Så det du är intresserad av att veta är ju vilken vibration du sänder ut, eller hur? Men hur vet man det då? Tack och lov så är det väldigt enkelt vilket jag ska visa i det här inlägget.

Attraktionslagen, vibration

Om du tänker på ditt jobb, känns det kul, utvecklande, spännande, glädjefyllt och inspirerande? Eller känns det motigt, jobbigt och kämpigt?

Om du tänker på pengar, känns det avslappnat, härligt, okomplicerat, enkelt och lättsamt? Eller känns det ångestfyllt, oroande och som en ständig kamp?

Du ser skillnaderna, eller hur? På det här viset så ser du vilken vibration du sänder ut inom olika områden i ditt liv. Testa själv och se hur det känns. Känns vibrationen positiv så ser du det också på hur det området ser ut precis som du ser det på områden där vibrationen känns negativ. Känner du negativa känslor så behöver du förändra dessa kring det området för att kunna attrahera positiva saker och du kan göra den här förändringen redan idag. Du är den som styr dina tankar som i sin tur styr dina känslor så det är bara att sätta igång att förändra dina tankar för att skapa nya och positiva känslor kring området.

Här kommer jag få invändningen att det är minsann inte så lätt när man har det som jag har det. Nej, jag sade inte att det var lätt, jag sade bara att du kan. Det är inte lätt att bestiga Mount Everest heller och ändå så gör folk det varje år. Du behöver bara bestämma dig för då blir det så mycket enklare för då kommer attraktionslagen hjälpa dig att hitta tankar som skapar positiva känslor. Om du bestämmer dig för att det minsann inte är så lätt så kommer attraktionslagen hjälpa dig att hitta orsaker till att det är svårt. 


Vill du lära dig mer om hur du attraherar dina önskningar med Attraktionslagen så kan webkursen: “Framgång med Attraktionslagen” vara något för dig. Du hittar mer information om webkursen kursen HÄR.

Grupp om attraktionslagen på Facebook hittar du HÄR.

You Rock!!!

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *