Publicerad den 2 kommentarer

Adventskalender, Lucka 21, Insikter

Har du missat tidigare luckor så klicka HÄR.

När Astrid fått på sig halsbandet så kände hon hur en värme spred sig i hennes bröstkorg. Ferios tog guldhjärtat i sina båda händer och slöt ögonen och så började han mumlande mässa något som, för Astrid, var helt obegripligt. När Ferios mässade så kände Astrid hur känslor av kärlek och tacksamhet vällde fram och tårar av glädje började rinna ner för hennes kinder. Hon hade glömt hur det kändes att vara så här glad och tacksam. Och den där känslan av kärlek var helt överväldigande och plötsligt kom en känsla av sorg över henne då hon insåg hur kärlekslöst hon behandlat sig själv och sin omgivning. Det gjorde henne helt förstörd att inse hur hon helt enkelt hade slutat att leva för att hon stängt sitt hjärta mot allt och alla och även mot henne själv. Hon hade varit så respektlös i sina val och hon hade helt stängt ute all form av glädje och lycka. Hon avbröts i sina tankar av att Ferios började prata med henne. Hon lyssnade till hans ord: -Nu har du kommit till insikt Astrid och du har här två val. Antingen så gräver du ner dig helt för att du har varit så kärlekslös och utan glädje eller så väljer du att från och med nu göra det som ditt hjärta känner är det rätta. Det är ditt val Astrid. Vill du leva i kärlek och glädje så gör du det.

Astrid kände att Ferios hade rätt och med den känslan följde glädjen och hon bestämde sig för att det enda rätta var att ändra sitt beteende nu och följa sitt hjärta. Hon skulle välja glädje, kärlek och omtanke med start nu

När Astrid hade gjort sitt val så kände hon hur det började bubbla av lycka och glädje inom henne och hon började skratta hejdlöst. Ferios förstod vad som försigått inom Astrid och han stämde in i hennes skratt. Ja, du Astrid det är så här det är att leva i glädje, att bejaka livet och behandla sig själv, sin omgivning och allt annat med respekt. Du ska veta om, Astrid att du är bäst i hela världen på att…

Share and Enjoy !

2 svar på “Adventskalender, Lucka 21, Insikter

  1. Fantastiskt att följa

    1. Tack! Vad glad jag blir!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *