Lycklig, Fri och Kär i Livet!

Det här är ett hemligt specialerbjudande för dig som prenumererar på mitt inspirationsmail. Jag kallar det hemligt för det här erbjudandet är endast tillgängligt för dig som prenumerant och ingen annan. Jag har en grupp där jag kör gruppcoachning och det ingår där även individuell coachning med mig så därför är det begränsat antal platser och jag öppnar inte upp för insläpp förrän den 1 november. Men, jag har nu 7 lediga platser och de erbjuder jag till er. Ni är över 6 000 som får det här erbjudandet och jag har bara dessa 7 platser så det är först till kvarn som gäller.

💎Vill du lära dig säga Nej?

💎Vill du ha bättre självkänsla?

💎Vill du ha bättre relationer?

💎Vill du attrahera in mer pengar?

💎Vill du ha mer energi?

💎Vill du känna mer livsglädje?

💎Vill du bryta negativa tankemönster?

💎Vill du vara lycklig och glad trots en negativ omgivning?

💎Vill du attrahera in dina önskningar

💎Eller vad vill just du?💎Varje vecka är det 1 livesändning där jag besvarar era frågor och tar upp olika ämnen. Frågorna får skickas till mig i PM så ni är anonyma då det här är en form av gruppcoachning.

💎I priset ingår även 2 coachingsamtal via telefon med mig, (värde 3733:-)

💎Du får 8 arbetsböcker, 1 per modul

💎Så när det här året är slut kommer ni ha ett rejält bibliotek med kunskap som ni har tillgång till.

Så vad kostar då allt det här, undrar du nog nu. Folk har påpekat att jag ligger lågt i pris och tittar man på marknaden så skulle jag kunna ta runt 100 000:- för det här.

Men, för mig är det viktigt att kunna sprida det här till så många som möjligt för ju fler lyckliga människor vi har i samhället desto bättre blir vårt samhälle. Därför blir priset lägre och jag erbjuder även generösa delbetalningsplaner.

Det är begränsat med platser eftersom det ingår coaching. Jag har inte möjlighet att klämma in coachning med

100-tals personer i mitt schema så det är först till kvarn som gäller.

Priset för programmet är

10 000:-.

Väljer du att delbetala så finns följande alternativ:

2 betalningar á 5 000:-

4 betalningar á 2 600:-

6 betalningar á 1 900:-

12 betalningar á 1 000:-

Väljer du delbetalning så betalar du varje månad. Betalar du hela beloppet inom 3 månader så får du ytterligare 2 coachingsamtal med mig under det här året. Låter det intressant? Vi kan fortsätta prata på Messenger och har du några funderingar så ska vi se vad jag kan göra för att hjälpa dig. Allt är möjligt! Du får även gärna kommentera här nedan.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *