Lycklig, Fri och Kär i Livet!

💎Vill du lära dig säga Nej?

💎Vill du ha bättre självkänsla?

💎Vill du ha bättre relationer?

💎Vill du attrahera in mer pengar?

💎Vill du ha mer energi?

💎Vill du känna mer livsglädje?

💎Vill du bryta negativa tankemönster?

💎Vill du vara lycklig och glad trots en negativ omgivning?

💎Vill du attrahera in dina önskningar

💎Eller vad vill just du?💎Varje vecka är det 2 livesändningar, 1 där jag går igenom veckans modul och 1 sändning där jag besvarar era frågor. Frågorna får skickas till mig i PM så ni är anonyma då det här är en form av gruppcoachning.

💎I priset ingår även 2 coachingsamtal via telefon med mig, (värde 3733:-)

💎Det blir 8 arbetsböcker, 1 per modul

💎Det är dock inte slut när de 8 veckorna är över. Resten av året så kommer jag köra en livesändning i veckan där jag dels besvarar era frågor och dels tar upp andra aktuella ämnen.

💎Så när det här året är slut kommer ni ha ett rejält bibliotek med kunskap som ni har tillgång till.

Så vad kostar då allt det här, undrar du nog nu. Folk har påpekat att jag ligger lågt i pris och tittar man på marknaden så skulle jag kunna ta runt 100 000:- för det här.

Men, för mig är det viktigt att kunna sprida det här till så många som möjligt för ju fler lyckliga människor vi har i samhället desto bättre blir vårt samhälle. Därför blir priset lägre och jag erbjuder även generösa delbetalningsplaner.

Första betalningen för att säkra din plats är 1 000:-. Detta är en deposition som inte återbetalas däremot så dras den från totalbeloppet. Det kommer vara begränsat med platser eftersom det ingår coaching. Jag har inte möjlighet att klämma in coachning med 1 000 personer i mitt schema så det är först till kvarn som gäller.

Priset för programmet är

10 000:-.

Väljer du att delbetala så finns följande alternativ:

2 betalningar á 5 000:-

4 betalningar á 2 500:-

6 betalningar á 1 800:-

12 betalningar á 900:-

Väljer du delbetalning så betalar du varje månad. Betalar du hela beloppet inom 3 månader så får du ytterligare 2 coachingsamtal med mig under det här året. Låter det intressant? Skicka mig ett Mail genom att KLICKA HÄR. Eller lämna en kommentar nedan så kontaktar jag dig.

Share and Enjoy !