Publicerad den 4 kommentarer

Attraktionslagen – Herr Mandarin och Fru Orkidé.

Hallå alla Härliga! Hoppas ni har en fantastisk dag! Idag tänkte jag skriva lite om att vi alla har ett val i varje läge även om det inte alltid känns så. Jag tänkte ta ett litet exempel direkt ur min vardag och visa hur jag gör.

Du har alltid ett val!

När det kommer till Attraktionslagen så pratar man ju väldigt ofta om fokus. Allt handlar om att ha rätt fokus för att man ska attrahera in sina önskningar. Men, vad är egentligen rätt fokus och hur gör man? Det tänkte jag ge ett exempel på idag men först vill jag visa något som jag tycker är väldigt kul. Jag har fått ännu en 5-stjärnig recension för min webkurs som heter Framgång med Attraktionslagen. Du ser recensionen nedan.

Klicka på bilden för att läsa mer om webkursen.

Jag får ofta höra att jag förklarar så enkelt och begripligt och jag hoppas det här blir ett sådant exempel. Vi är ju omgivna av massor med saker, människor, relationer, situationer etc. Vissa är suveräna, många är bra, vissa är sämre och vissa suger verkligen. Då har vi en tendens att fokusera på de som är sämre eller de som suger fast vi egentligen har fler saker som är bra.

Nedan ser du Herr Mandarin och Fru Orkidé som bor på min köksterrass. Eller ja, Herr Mandarin blir snart vräkt och ni ser ju varför.

Herr Mandarin
Fru Orkidé

Herr Mandarin visar att jag misslyckats totalt med att driva upp Mandarinplantor från kärnor. Det gick bra ett tag men sen hände något. Troligtvis övervattning eller för mycket sol. (Min man brukar säga att jag inte kan sköta växter). Men faktum är att det är väldigt annorlunda här på Gran Canaria jämfört med att odla i Sverige, så jag håller på och lär mig. Men att fokusera på Herr Mandarin kan ju enkelt skapa negativa tankar hos mig som att jag är misslyckad, att jag inte ens klarar av att sköta en växt, jag kommer aldrig lyckas få ett eget Mandarinträd etc. Alla de här tankarna skapar negativa känslor hos mig så det är ju inte direkt något gynnsamt fokus.


Sen har vi då Fru Orkidé som står där så vacker. Jag är så stolt över mig själv som fått Fru Orkidé att blomma igen. När jag köpte henne så stod hon i full blom, sen vissnade ju blommorna efter ett tag som de brukar göra. Men, nu har jag alltså lyckats få henne att blomma om vilket gör mig så lycklig. Jag tittar ofta på henne och berättar för familjen hur fin hon är och att hon nu blommar igen. (Som om de inte skulle se det själva).


Så, i det här exemplet är “rätt” fokus för mig Fru Orkidé för det skapar positiva känslor inom mig. Att fokusera på Herr Mandarin är inget bra val för mig eftersom det skapar negativa tankar och känslor vilket sänker min vibration. Så, därför väljer jag att fokusera på Fru Orkidé för att bibehålla en hög vibration. Inte för att attrahera in fler orkidéer utan för att ha en hög vibration vilket gynnar allt i mitt liv oavsett vad jag önskar mig.


Nu kan du ju tänka att du har större problem än att välja att fokusera på en död blomma och en blomma som blommar. Jag förstår dig fullt ut MEN om du väljer “rätt”fokus när det kommer till de där små sakerna så kommer du höja din vibration så att det blir lättare att få ordning på de där större sakerna i ditt liv.


Vill du tjäna pengar? Klicka HÄR.

Vill du ha framgång med attraktionslagen? Klicka HÄR.

Företagare och Attraktionslagen? Klicka HÄR.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *