Publicerad den Lämna en kommentar

Vill du ha framgång med Attraktionslagen?

Hallå alla Härliga! Hoppas ni har en helt fantastisk dag!
Det finns 3 påståenden som jag väldigt ofta möter kring Attraktionslagen som faktiskt är felaktiga.


1. Attraktionslagen fungerar för andra men inte för mig
2. Nu ska jag använda Attraktionslagen för att attrahera xxx
3. Jag vågar inte använda Attraktionslagen för att skaffa xxx

Det absolut effektivaste sättet att attrahera in dina önskningar är att lära dig hur Attraktionslagen faktiskt fungerar. Om du använder något eller några av dessa 3 påståenden så sänker du din vibration och skapar motstånd mot dina önskningar vilket hindrar Attraktionslagen från att leverera. Och du vill väl ha framgång med Attraktionslagen?

Vill du ha framgång med Attraktionslagen? Klicka på bilden.

Jag tänkte gå igenom de tre påståendena för att öka förståelsen kring hur Attraktionslagen fungerar.

1. Attraktionslagen fungerar för alla hela tiden oavsett om man känner till Attraktionslagen eller inte. Det som gör att folk tycker att den inte fungerar är att de inte attraherar in det de önskar. Om du tänker och tror att attraktionslagen inte fungerar så sänder du ut den vibrationen till universum och resultatet blir att du attraherar bevis på att den inte fungerar, alltså attraherar du inte det du önskar.

2. Som jag skrev i punkt 1 så fungerar Attraktionslagen hela tiden vilket betyder att du inte kan lägga den på hyllan när du tycker att den inte behövs och sen plocka fram den när du vill attrahera något stort som en stor summa pengar, ett jobb, en partner eller annat som du desperat behöver just nu. När du lär dig hur Attraktionslagen fungerar så vet du också hur du ska göra för att införliva den i ditt liv och då kommer du verkligen få framgång med Attraktionslagen.

3. Det absolut viktigaste när det gäller Attraktionslagen är att ha tillit till att den fungerar. Den tilliten kommer du få med tiden, jag lovar. Men, många som är osäkra säger att de inte vågar använda Attraktionslagen när de behöver något som är så viktigt så att det blir extremt negativa konsekvenser om de inte får det. Så då tänker de att de “skippar” Attraktionslagen för att själva se till att få det som de desperat behöver. Men, som jag skrev i punkt 1 så fungerar Attraktionslagen hela tiden så när man så att säga väljer att fixa saker själv för att man inte litar på Attraktionslagen så minskar chansen att ens önskan kommer. Så tillit är väldigt viktigt för att få framgång med Attraktionslagen.

Jag vet att alla kan skapa precis vad de vill med Attraktionslagen, även du. Det handlar bara om att du lär dig hur den fungerar. Och tack och lov så är det väldigt enkelt.

Så, menar du allvar med att du vill förändra ditt liv på vissa områden och få Framgång med Attraktionslagen så kan du läsa mer om hur du kan göra genom att klicka HÄR.

Vill du tjäna pengar? Klicka på bilden.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *