Publicerad den Lämna en kommentar

Attraktionslagen – 5 tips till dig

Hallå alla Härliga! Jag hoppas ni alla har det helt fantastiskt och att ni väljer att fokusera på det positiva istället för att påverkas av allt negativt ni läser och hör i media. I dag tänkte jag peppa er allihop genom att bjuda på 5 suveräna tips för att hjälpa dig attrahera in dina önskningar utifrån Attraktionslagen.

Det ni ser ovan är reklam från min webbshop, ifall ni undrar.


Här kommer dina 5 tips!

1: Uppmärksamma dina känslor och se dem som dina vägledare för de visar dig vilken vibration du har.

2: Ha kul och följ dina drömmar med betoning på ha kul. Ha kul även när det går mindre bra för då kommer du ha megakul sen när det går superbra.

3: Ta tid för dig själv varje dag för att verkligen lära känna att känna dig själv. Kontakten med ditt inre är superviktig för ju mer du känner dig själv desto tydligare lär du dig känna vilken din nuvarande vibration är.

4: Håll dig inte tillbaka! Var vild! Var galen! Var unik! Var ditt underbara, fantastiska, ljuvliga jag! Det finns ingen annan i hela världen som är så bra på att vara du så fortsätt med det för det är mycket enklare än att försöka vara något annat än din inre kärna.

5: Ge inte upp! Du har ingen aning om vad som väntar runt hörnet så ge aldrig upp! Även om din önskan inte har manifesterats så kan den komma nu, strax, om en timme, nu, i morgon eller om 3 minuter. Du har ingen aning, det är bara universum som vet så gör ditt jobb som består av att justera din vibration och överlåt resten åt universum.

Vill du lära dig attrahera in dina önskningar? Klicka HÄR.

Vill du tjäna extra pengar? Klicka HÄR.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *