Publicerad den 2 kommentarer

Så attraherade Jennifer in över 200 000:-

Hallå alla Härliga! Ja, här kommer den försvunna favoriten. Berättelsen om Jennifer som attraherade in mer än 200 000:-. Det har varit problem med min hemsida, det var några script som krockade lite så de drog alldeles för mycket minnesresurser enligt mitt webbhotell och för att fixa det så gjorde de en migrering och då försvann alla blogginlägg som jag skrivit i år och så även inlägget om Jennifer. Och det är många som efterfrågat inlägget så nu skriver jag ett nytt inlägg. Det här var egentligen väldigt bra för Jennifer har hört av sig till mig med en uppdatering om vad som hänt efter de 200 000:-.

Vill du få in lite extra pengar? Klicka på bilden för att läsa mer.

Det här är alltså en helt sann berättelse som började i min grupp Attraktionsguiden på Facebook. En tjej som jag kallar för Jennifer skrev i gruppen att hon attraherat in över 200 000:- på bara ett par dagar. Hon var helt överväldigad och suveränt glad. Jag chattade med Jennifer på Messenger för att få veta exakt vad hon gjort och när vi chattar så “skriker” hon rätt ut att hon och hennes sambo fått in ytterligare
70 000:-. Det var verkligen härligt att chatta med Jennifer för hon har en så härlig attityd. Längst ner i inlägget så har jag delat de 3 videos som Jennifer använt sig av för att lyckas.
Ett par veckor senare så skrev Jennifer till mig igen och uppdaterade mig om vad som hänt sen sist. De investerade en del av de 200 000:- i en häst som de fick så otroligt billigt för de flesta andra var på lunch under aktionen. Den hästen har nu dragit in massor in vinstpengar så Jennifer är nu helt skuldfri, har köpt en ny bil, har köpt en pony till sin lillasyster och har ändå massor med pengar över.
Det Jennifer gjorde var att lyssna på 3 olika videos, varav en är min, och sen har hon läst andra människors berättelser om hur de attraherat in saker i sina liv. Här kommer ett citat från Jennifer.

Det tar aldrig slut! Jag kommer alltid vara så tacksam.


Vill du har Framgång med Attraktionslagen? Läs mer HÄR.

Vill du tjäna extra pengar? Läs mer HÄR.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *