Publicerad den 7 kommentarer

Yes! Nu blir det bara bättre!

Hallå alla Härliga! Ja, nu blir det bara bättre här på sidan. Ni som följer min blogg vet ju att det varit lite strul med sidan. Allting började med att, i mitt tycke, världens bästa webhotell blev uppköpt av ett annat webhotell. Så, min hemsida flyttades till det nya webhotellet och sen började problemen. Jag har suttit med supporten dag ut och dag in och det har ändå inte löst sig. Jag ska dock inte tråka ut er med detaljer men vi kom fram till att det nya webhotellet inte hade kapacitet att hosta min sida och det var därför det har strulat så mycket.
Nåväl, jag fick pengarna tillbaka och har nu flyttat till ett nytt hotell som har mycket större kapacitet så nu kommer ni nog märka att sidan är snabbare. Så, vad händer mer då?

Jag är så fantastiskt glad och tacksam över att det är så många som följer mig och stöttar mig just nu. När Coronan kom så blev alla min bokade föreläsningar under våren avbokade så för mig blir det ett tapp på ungefär 200 000:-. Dessutom så är min man musiker och alla vårens spelningar är avbokade vilket också ger oss ett tapp. Men tack vare alla er fantastiska följare så kommer det här gå vägen i alla fall. Jag bara VET det!
Ta min YouTube-kanal som exempel, antalet visningar har de senaste veckorna ökat med över 730%. Det är ju helt fantastiskt! För er så är det ju gratis att kolla på YouTube och ju fler som kollar på mina klipp desto mer pengar får jag från YouTube. Än så länge har YouTube betalat ut ca 750:- varannan månad men med den här ökningen så kanske det kan bli 1000:- i månaden vilket vore helt suveränt! Och allt det tack vare er kära följare. Om du vill stötta mig så klicka på bilden nedan så kommer du till min YouTube-kanal.

Förutom att min YouTube-kanal har ökat så har även antalet sålda webkurser ökat och så har jag fått in ett helt gäng nya coachingklienter. Så tack vare att jag kan jobba via nätet så kommer allt att lösa sig till det allra bästa. Nedan ser ni en recension för min mest populära webkurs. Klicka på bilden om du vill läsa mer om webkursen. Under bilden så berättar jag mer om hur jag fokuserar i orostider och varför jag väljer det. Men, klicka gärna på bilden nedan först. 🙂

Så, då var det ju det här med fokus. Som jag berättade tidigare så faller i princip all den inkomst bort som vi hade räknat med skulle räcka ett bra tag framöver. När man har bokningar som vi hade så har man ju så att säga en trygg inkomst framöver som företagare eftersom vi visste exakt hur mycket som skulle komma in. Men nu försvann ju hela vår trygga inkomst. Och så har vi ju våra fasta utgifter varje månad som vi måste betala och i skrivande stund vet jag ärligt inte om det kommer finnas tillräckligt med pengar i slutet på april för att betala räkningar och se till att vi har mat på bordet.
Nu är det så här att det jag skrev ovan inte är något jag fokuserar på. Ärligt talat så har jag inte tidigare tänkt tanken att vi inte skulle ha mat på bordet framöver. Jag skrev det nu bara för att ni ska förstå läget just nu. Jag vet att väldigt många i vår situation skulle oro sig blå över pengar och det är därför jag vill skriva och berätta hur jag gör.
För mig så är oro som att sända ut en beställning på det jag inte önskar mig till universum. Så om jag nu skulle sätta igång och oroa mig över pengar så är det detsamma som att skicka ut en beställning på brist på pengar. Och det vill jag ju inte ha.

Hahahaha!

Så, hur gör jag då? Ja, som ni vet så sitter vi ju i karantän här på Gran Canaria så vi har massor med extra tid och den tiden använder vi till att göra roliga saker. Jag fokuserar på allt det fantastiska som jag har i mitt liv och jag är så underbart lycklig över att ha en så underbar familj, så underbara barn och barnbarn.
Jag är och känner mig fantastiskt RIK. Jag är rik på glädje, kärlek, skratt, sol, värme, roliga saker och trygghet. Precis allt i mitt liv gör mig så otroligt glad och jag har ingen lust att byta bort den glädjen genom att fokusera mig på att oroa mig för om jag kommer få in pengar till räkningar och mat. Herreguuud!!! Det är ju långt kvar till det är dags att betala räkningar och pengar till mat har vi så vi klarar oss ett bra tag framöver.
En sak som är väldigt bra med att sitta i karantän är att man gör inte av med pengar utöver det absolut nödvändigaste.
Och, eftersom jag vet vilka negativa effekter som oro ger så struntar jag helt enkelt i det. Jag tar inte den avfarten och det är faktiskt väldigt länge sedan jag gjorde det. Allt har bara blivit bättre i mitt liv sedan jag slutade oroa mig.
Så hur slutar du oroa dig? Jo,genom att helt enkelt fokusera på något annat som distraherar dig från oron. Jag har till exempel börjat virka en matta till köket vilket är en perfekt distraktion. Att vara kreativ är alltid bra.
Om du gillar bloggen och känner att något väcks inom dig av mina tankar så får du gärna stötta mig och min familj. Klicka på bilden nedan för att läsa mer. Kom ihåg att du är fantastisk! You Rock!!!

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *