Publicerad den Lämna en kommentar

Utnyttjar du Attraktionslagen?

Hallå alla Härliga! Idag tänkte jag reda ut några saker när det gäller Attraktionslagen. Jag har en grupp på Facebook som heter Attraktionsguiden som du hittar HÄR. Det är över 8 000 medlemmar så det är mycket aktivitet i gruppen vilket är väldigt roligt.

I gruppen så ser jag lite nu och då vissa saker som många har missförstått när det kommer till Attraktionslagen och ibland blir det riktigt roliga diskussioner i trådarna. Häromdagen skrev en kvinna att hon blev orolig när hon såg att det är så många som vill attrahera in pengar med Attraktionslagen och det ledde till att väldigt många kommenterade hennes inlägg för att ge sin syn på saken.

Här är några saker som skrevs i kommentarerna:

“Så var mer i nuet och förvalta dina inre rikedomar istället för att sträva efter pengar som både ger ett falskt och yttre begär, som leder till fattigdom både utåt och inåt i slutändan”

“Vi alla får det vi förtjänar.”

“Jag tycker bara att det är tragiskt att vi ska utnyttja attraktionslagen med pengar.”


De här fraserna ger mig en chans att förtydliga Attraktionslagen ännu mer vilket gör mig väldigt glad.
Om vi börjar med det första citatet så borde skribenten ha satt punkt efter “inre rikedomar” eftersom det vi fokuserar på attraherar vi in. Så personen som skrev detta har en övertygelse om att “pengar ger ett falskt yttre begär som leder till fattigdom både utåt och inåt i slutändan.” Den övertygelsen gör att personen kommer attrahera in bevis på att det är så och om personen i fråga skulle råka attrahera in lite pengar så skulle den personen även attrahera in den typen av fattigdom.
Det är varken fakta eller en sanning som personen skriver utan det är bara den personens egen övertygelse/sanning och personen kommer attrahera in bevis på att det är sant.

Uttalande 2 att vi alla får det vi förtjänar stämmer absolut inte enligt Attraktionslagen. Det är inte heller fakta eller en sanning. Om du ser dig omkring så inser du rätt snabbt att det inte stämmer. Du känner säkert personer som är världens underbaraste, generösaste, mest omtänksamma och kärleksfulla som har dåligt med pengar, blivit av med jobbet, blivit lurade eller råkat ut för negativa saker som den personen absolut inte har förtjänat. Och du har säkert sett riktiga rötägg som lever värsta lyxlivet och allt går deras väg och de får hela tiden saker som de inte har förtjänat. Attraktionslagen ger oss alltså inte det vi förtjänar utan vi får det som matchar vår vibration.

Uttalande 3 säger att vi utnyttjar Attraktionslagen för att attrahera in pengar men Attraktionslagen är inte anden i Aladdins lampa som bara ger oss 3 önskningar. Attraktionslagen har inga begränsningar och kan leverera precis hur mycket som helst. Det går inte att utnyttja Attraktionslagen för vi attraherar oavsett om vi vill eller inte, oavsett om vi känner till Attraktionslagen eller inte, oavsett om vi tror på Attraktionslagen eller inte.

Så skäms inte över att du vill ha det bra i livet. Ha inte skam eller skuldkänslor över att du vill Attrahera in pengar för att ha tak över huvudet, mat på bordet, kläder på kroppen etc. Pengar är inte något ont, det är bara energi. Det går att göra väldigt mycket gott med pengar, man kan använda pengarna på ett kärleksfullt sätt för att hjälpa dem som behöver, eller hur?
Jag får en del kritik för att jag lär ut hur man attraherar in pengar men jag kan lova dig, att de som gått mina kurser och attraherat in pengar de är så otroligt tacksamma. Jag fick ett PM i veckan från en kvinna som gick en av mina onlinekurser om att attrahera in pengar förra året och hon berättade att hon attraherat in 800 000:- sen dess. Helt galet, superhäftigt. Nästa onlinekurs om att attrahera in pengar börjar snart och du kan läsa mer om den genom att klicka HÄR.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *