Publicerad den 4 kommentarer

Attraktionslagen – 5 tips för att lyckas

Idag är det ännu en fantastisk dag! Jag älskar att blogga på den här nya sidan för den är så mycket snabbare än den gamla. Och så är den snygg och fräsch. Idag har jag haft en underbart produktiv dag och jag känner mig full av energi, flow, glädje, kreativitet och lycka.
Idag har jag spelat in ett gäng filmer. några filmer till den nya modulen som snart kommer till den populära webkursen som heter Framgång med Attraktionslagen. Den kursen släpptes förra året och bestod då av 8 Moduler. Och nu släpper jag alltså en Modul 9 som enbart handlar om att attrahera in pengar. Det roliga med den kursen är att den växer hela tiden genom att det tillkommer nytt material lite nu och då utan att de som köpt kursen behöver betala mer. De har dessutom livstids tillgång till allt kursmaterial + att de får maila frågor som jag besvarar i videoklipp. Och nu släpper jag alltså snart Modul 9 och då kommer jag även höja priset. Är du nyfiken på kursen så kan du läsa mer om den genom att klicka HÄR. TIPS! Scrolla ner på den sidan så kan du även läsa de fantastiska recensionerna som kursen har fått. Passa på att köpa kursen nu när du fortfarande kan få den för 375:- i månaden innan priset höjs om några dagar.

Du har säkert hört hur viktigt det är att känna sig värdefull för att kunna attrahera in sina önskningar, att känna att man är värd det man önskar. Då är det viktigt att ha en bra självkänsla och ett bra självförtroende. Så i det här inlägget får du 5 tips som hjälper dig på traven. Det är enkla tips som inte kräver speciellt mycket men de är väldigt effektiva och kraftfulla. Du hittar tipsen här nedanför.

5 tips!

Sluta nedvärdera dig själv 
Våga säg vad du är bra på och minska ned på pratet om vad du inte kan. Vi styrs mycket av våra förväntningar och om du låter omgivningen få ha låga förväntningar på dig så kommer du lätt bli behandlad därefter. Det finns ingen anledning att säga vad du inte kan i onödan. Om det ändå behövs, säg: “Det har jag inte kunnat tidigare” eller “Jag har haft svårt för det där fram tills idag”.

Fysisk träning
Fysisk form och mental styrka hänger ihop. När du känner dig i fysisk form så orkar du automatiskt mer, när du orkar mer blir du mer tålig för mentala utmaningar. Det är ingen slump att många i ledarposition motionerar regelbundet, det är mer regel än undantag.

Anta nya utmaningar
Problem kan ses som sätt att växa och jag föredrar att kalla problem för utmaningar för det ger en mer positiv klang inombords. Utan utmaningar kan vi inte växa som vi vill, så träna på att se fram emot utmaningar eftersom det kommer att göra dig mentalt starkare. Önska inte att saker blir enklare, önska att du blir ännu bättre. Hoppas inte att du ska få en lätt dag, hoppas att du stöter på något som får dig att utvecklas som människa.

Påminn dig om allt du tidigare lyckats med
Tänk tillbaka på alla tidigare utmaningar du haft i ditt liv och som du klarat av. Just när du upplevde dem kanske du kände att du aldrig skulle klara det, men två år senare hade du klarat både det och mycket mer. Hämta hem trevliga minnen av gamla segrar och koppla dem till nuet.

Skapa återhämtningsstationer
En av de viktigaste komponenterna i mental styrka ligger i att snabbt kunna återhämta sig efter motgångar. Helt klart gäller det faktum att om du redan är i balans så tål du fler yttre påfrestningar, men om du redan håller på och vacklar så behövs det inte någon större vindpust för att du ska falla omkull. Se därför till att du får tid för återhämtning varje dag, unna dig att göra det som gör att du kopplar bort ovidkommande tankar och kan få mental och fysisk återhämtning. För vissa handlar det om att träna med avslappningsprogram , andra gillar att läsa en bok, spela tv-spel, ta en kopp te eller kaffe, att vila en stund eller gå en promenad ute i skogen. Vad ger dig återhämtning?

Share and Enjoy !

4 svar på “Attraktionslagen – 5 tips för att lyckas

 1. Tack!!
  Du är alltid lika bra på att peppa. Och waaaow vilket fint val av textformat
  Ha en ljuvlig dag ❣️

  1. Stort tack, Eva! Vad roligt att du gillar bloggen. Jag tycker det blev ett väldigt fint teckensnitt.

   Önskar dig en suverän dag!

 2. Så härligt med denna nya blogg Lycka till kära Cecilia

  En undran bara Om jag kan få fråga så här .
  Du skrev om att man inte ska önska att dagen blir lätt …Blev lite fundersam
  Är det inte meningen att vi ska önska en lättsam dag utan problem ?
  Att glida på en räkmacka ?
  Jag tror också att livet är till för växande .
  Utan problem så växer vi inte menar du?

  Förklara gärna detta om du vill ,var och när du vill? Denna fråga känns oerhört viktig för min del och säkert flera .
  Tusen tack .
  Du har hjälpt mig genom otroligt svåra tider .Jag är inte riktigt där jag vill än men för mig är platsen där jag varit och där jag är milslångt.
  Tack och stort lycka till med bloggen och allt du företar dig .
  Mvh Maria Bohm

  1. Hej Maria!

   Utmaningar behöver inte vara svåra och jobbiga utan det kan vara roliga utmaningar. Bara att det händer något nytt är i sig en utmaning. att man gör något man inte brukar göra t ex. Du kanske är i affären och handlar och så står det en äldre dam och försöker nå en vara som är högt upp på en hylla, du är längre än henne så du går fram och erbjuder dig att hjälpa henne. Eller du bestämmer dig för att köpa en bok om något som du är intresserad av men inte direkt har några kunskaper om. En främmande människa börjar prata med dig och du lär dig något nytt av den personen, trots att du kanske tycker det är lite obehagligt att prata med vilt främmande personer. Att be om något som får en att växa som människa på ett roligt sätt är en bra önskan. Att få nya insikter kan vara utmanande för det kanske kastar omkull saker/tankar som du tagit för sanningar men nu inser att du i 25 år gått omkring och haft en övertygelse som faktiskt inte stämmer för dig.

   Jag har kanske uttryckt mig lite klumpigt i inlägget och borde nog istället bara skriva utmaningar men det jag ser som utmaningar ser många som problem fast det egentligen inte är det. Fokuserar man på något som ett problem så fastnar man ofta i problemets vibration och kan inte ta emot en lösning. Ser man det istället som en utmaning så brukar det kännas hoppfullt och även spännande. Utmaningar brukar trigga igång nyfikenhet och spänníng och då är man även mottaglig för en lösning.

   Det gläder mig att läsa att du ser att du kommit en lång bit på din resa. Det är helt suveränt! Fokusera inte på att du inte är där du vill vara utan beröm dig själv för att du tagit dig så långt som du har gjort. Ju närmare du kommer desto snabbare går det. Du har fått upp farten så nu är det inte långt kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *