Publicerad den Lämna en kommentar

När kommer min önskan?

En av de allra vanligaste frågorna som jag får är: När kommer min önskan? Du har säkert själv funderat över det flera gånger och känt dig otålig och kanske även uppgiven. Det är ju inte alls ovanligt att man velat ha något i flera år och ändå så kommer det inte. Känner du igen dig?
Pengar är en sådan vanlig önskan som brukar ta en enorm tid om den ens någonsin kommer. När jag började studera Attraktionslagen så letade jag överallt efter svaret på hur lång tid det tar för jag ville verkligen veta när min önskan om mer pengar skulle komma för då skulle jag äntligen kunna koppla av och sluta oroa mig. Men jag hittade bara ett svar och jag gillade det inte. Idag ser jag varför jag inte gillade svaret och det var för att jag inte förstod det.

Svaret på frågan är helt enkelt att det finns inget exakt svar. Det finns ingen “regel” som säger att din önskan kommer 2 veckor, 4 dagar, 6 timmar och 20 sekunder efter att du sänt ut den. Det som avgör hur lång tid det tar för din önskan att komma är du själv. Och när jag läste det så tänkte jag att det är ju buffel och båg för om det var jag som bestämde så hade det kommit i samma ögonblick som jag sände ut önskan flera år tidigare.
Idag är jag glad över att jag inte gillade svaret för det ledde till att jag sökte vidare för att hitta svaret och det förde med sig att jag verkligen fördjupade mina kunskaper om Attraktionslagen. Och kunskaper om hur Attraktionslagen fungerar är ju enda sättet att få den att fungera på det sätt man vill.
Så, efter mycket sökande och utökande av mina kunskaper så insåg jag vad svaret betydde. Det är helt enkelt så att din önskan kommer till dig när du har justerat din vibration så att den matchar din önskan. Och det är bland annat det som jag lär ut på mina kurser om Attraktionslagen. Nu på måndag den 3 augusti startar jag en 2 veckor lång onlinekurs på Facebook. De här kurserna på Facebook har blivit underbart populära och det som verkar mest uppskattat är livesändningarna där deltagarna får ställa frågor som jag besvarar. Frågorna skrivs i förväg så även de deltagare som inte kan vara med live får med sin fråga i sändningen och eftersom sändningarna spelas in så finns de sedan sparade i kursgruppen och kan ses precis när som helst. Sen får man övningar och dagliga morgonpepp som samlas i en Pdf-fil som de sen kan ladda ner och skriva ut och sen finns kursgruppen kvar efter kursslut så deltagarna har tillgång till allt material så länge de önskar. Kursen kostar 299:- vilket är ett lågt pris om du t ex jämför med min coachning där 30 minuter kostar 600:-. Under kursen är det 5 livesändningar som du kan ställa frågor till, så du kan ställa minst 5 frågor och betalar ändå endast 299:-. Vill du läsa mer om onlinekursen så klicka på bilden nedan så kommer du till evenemanget på Facebook.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *