Publicerad den Lämna en kommentar

Attraktionslagen – Så skapas drömmar

Det ni ser på bilden är utsikten från mitt kontor. Jag sitter här och blickar ut över Atlanten och jag måste nypa mig i armen ibland. Jag lever min dröm och det känns så fantastiskt underbart. Det här hade aldrig varit möjligt innan jag kom i kontakt med Attraktionslagen för på den tiden var jag en väldigt negativ person med övertygelser som bara ställde till det för mig. Min ekonomi var usel och den blev bara sämre och sämre för mitt fokus var helt åt skogen men jag visste inte bättre. Jag visste inte då att jag kunde förändra mitt liv genom att göra en mental förändring . Jag visste inte då att mina tankar och övertygelser skapade en vibration som sändes ut för att sedan attrahera in sådant som matchade den vibrationen. Men idag vet jag och idag ser mitt liv helt annorlunda ut, på alla områden i mitt liv. Vissa dagar känner jag mig så lycklig så jag får tårar i ögonen av glädje.
Jag har gått från att vara ett trasigt vrak till människa till att leva mitt drömliv, ett liv som bara blir bättre och bättre. Och allt det sker därför att jag idag vet hur jag ska justera min vibration så att det jag önskar kommer till mig. Jag har gått från att ha varit en våldtagen, misshandlad, hotad och torterad kvinna till att vara en hel, älskad, respekterad och fenomenalfantastisk kvinna. Jag är idag en helt annan människa och jag känner idag att livet vill mig väl och att livet är en fantastisk och spännande resa. Varje dag är ett nytt härligt äventyr som väntar på att jag ska uppleva det.

Jag har studerat Attraktionslagen i flera tusen timmar som har bestått av självstudier, kurser, coacher och mentorskap och jag har lärt mig så fantastiskt mycket. Och denna kunskap i kombination med min utbildning som Beteendevetare gör att jag har så otroligt mycket att lära ut. Det är så härligt att läsa alla mail och PM som jag får av deltagare på mina kurser när de skriver hur deras liv har förändrats väldigt mycket på ett positivt sätt. De upplever förändringar som de aldrig trodde var möjliga. Och jag vet vad de går igenom för jag häpnade lika mycket själv när jag såg hur mitt eget liv förändrades och blev mer och mer så som jag ville ha det.
För mig är det en stor belöning och ära att få vara med och inspirera och lära andra människor att förändra sina liv från något negativt och oönskat till något positivt och önskat. Det är det som gör mitt jobb så fantastiskt roligt och faktum är att det känns inte som ett jobb för det är så roligt.

Och nu har även min hemsida blivit så som jag vill ha den, jag har nu också ett team som fixar med hemsidan, sköter support och avlastar mig med sådana där tekniska saker så att jag kan fokusera mer på det jag tycker är roligt. Längst ner i det här inlägget delar jag med mig av fler bilder från takterrassen där jag sitter och jobbar. Och avslutningsvis skulle jag vilja tipsa om 2 kurser som blivit väldigt populära. Den ena är en onlinekurs som sker i en privat grupp på Facebook som börjar i morgon, den 3 augusti, och det är nu sista chansen att anmäla sig till den. Mina onlinekurser på Facebook har blivit väldigt populära och deltagare säger att de blivit beroende av kurserna för de ger så mycket. Kursen är 2 veckor lång, kostar 299:- och deltagarna gör den helt på sin egen tid. Den handlar om att skapa det liv man önskar och du kan läsa mer om den HÄR.

Den andra saken gäller också en kurs där det nu är sista chansen att få den till ett bra pris och det är en webkurs som består av 8 moduler. Modulerna skickas ut 1 gång i veckan och den här kursen har fått fantastiska recensioner. Just nu kostar den från 375:- beroende på vilken betalningsplan du väljer men om ca en vecka så går priset upp för då släpper jag en nionde modul som handlar om att attrahera in pengar. Köper du kursen till det lägre priset innan den nionde modulen släpps så får du den modulen på köpet. Du kan läsa mer om kursen HÄR. Scrolla ner på den sidan så kan du läsa recensionerna så du vet vad andra tycker om kursen.

Min kära takterrass

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *