Publicerad den Lämna en kommentar

Attraktionslagen – ett fiffigt tips

Idag tänkte jag dela med mig av ett tips men först så vill jag berätta något riktigt roligt. Äntligen är Modul 9 släppt! Nu undrar du kanske vad det är för något vilket jag har full förståelse för. Så här är det att jag har en webkurs som heter Framgång med Attraktionslagen och den bestod av 8 Moduler när jag skapade den förra året. Men, sen fick jag en idé om att lägga till ytterligare en Modul som handlar om att attrahera in pengar och nu så är den äntligen klar. Låter kursen intressant så passa på att köp den nu för på måndag höjs priset på den. Fram till och med måndag kan du köpa kursen från 375:- men på måndag kommer den kosta från 500:- och uppåt. Läs mer om kursen genom att klicka HÄR.

Och så var det dags för ett tips!
Det är väldigt effektivt att ställa frågor till sig själv. Det ökar vår medvetenhet och stärker vårt tankefokus på det vi önskar. Frågor är också ett väldigt bra sätt att hålla hjärnan sysselsatt med annat än att per automatik tänka negativa tankar. Det finns en fråga som jag har märkt sticker ut lite mer än andra frågor för den skapar samtidigt så härliga känslor inombords. Den skapar känslan av förväntan, nyfikenhet, glädje, barnslig förtjusning och lite fjärilar i magen.
Det här är en fråga som inte har något direkt svar utan man kan se det som en retorisk fråga och du kan ställa den till dig själv flera gånger om dagen.

Så här lyder frågan: Hur kan den här dagen bli bättre?

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *