Publicerad den 2 kommentarer

Attraktionslagen och pengar!

Money money

Ja, det är ju det här med pengar, ett väldigt fascinerande ämne som engagerar precis alla.

Lagen om Attraktion fungerar alltid. Oavsett om det du manifesterar är önskat eller oönskat. Och LoA fungerar hela tiden, dygnet runt. Det är en naturlag precis som Gravitationslagen. Attraktionslagen brukar beskrivas i följande 3 steg:

Julros

Steg 1: Önska/be. Önskar och ber gör vi hela tiden oavsett om vi är medvetna om det eller inte. Vår önskan kommer ofta från en kontrast, dvs vi upplever något som vi inte vill ha och ser då klarare vad vi istället vill ha. Du behöver bara be en gång och sedan gå vidare till steg 3 för att ta emot det du önskar.

Steg 2: Universum svarar. Det här är inte din uppgift och det här steget sker  automatiskt och du kan inte styra över det.

Steg 3: Ta emot. Det här är det steg som de flesta upplever problem med att genomföra och jag tänkte därför ge mig på uppgiften att förklara mer ingående hur det fungerar.

Det som universum svarar på är inte vår tanke eller våra ord utan det är de vibrationer som vi sänder ut. Lika attraherar lika så vi får de manifestationer som vibrerar lika som de vibrationer vi sänder ut.

Innan det vi önskar manifesteras fysiskt så kommer manifestationer i form av tankar, idéer och känslor. Ofta tror vi att en manifestation är bilen vi önskar, huset, pengarna, partnern, det nya jobbet osv men det börjar redan inom oss alltså. Så när du märker att du får nya idéer och tankar så ska du hylla dessa som de första manifestationerna för dina idéer och tankar visar dig vilken väg du ska gå. Känslorna är också manifestationer plus att de är en väldigt bra vägvisare för de visar om du är på väg mot det du önskar eller mot det oönskade.

Vi tar pengar som ett exempel för det är något som de flesta vill ha. Om du tänker att du vill ha pengar men känner oro och ångest när du tänker det så skickar du inte ut en önskan om mer pengar utan du skickar ut en önskan om brist på pengar. För det är inte din tanke utan din vibration som du sänder ut och om tanken på pengar ger dig ångest och oro så är det den vibrationen som du sänder ut.

Men hur gör jag då om det jag vill ha skapar ångest inom mig?

Då gäller det att hitta tankar som skapar positiva känslor inom dig och du kanske helt måste släppa ämnet pengar och istället tänka andra tankar som fyller dig med glädje. Du kan också prova tankar som:

* Jag älskar tanken på massor av pengar
* Det finns andra människor som tagit sig ur samma situation som jag befinner mig i.
* Jag har förmågan att hitta ett sätt att förbättra min situation.
* Det finns massor med pengar i världen.
* Pengar byter ägare hela tiden.

Det var några exempel på hur du kan tänka kring pengar för att skapa mindre negativa känslor. Steg 3 handlar ju om att ta emot det du vill ha och för att göra det så måste du skapa en vibration som överensstämmer med din önskan. Och vi önskar oss saker för att vi tror att det ska få oss att känna mer glädje och lycka så för att dra till dig det du önskar så måste du känna glädje och lycka innan det kommer.

Vill du lära dig hur du attraherar in dina önskningar? Läs mer HÄR!

Share and Enjoy !

2 svar på “Attraktionslagen och pengar!

  1. Tack för att du vill hjälpa oss. Det fungerar verkligen. Men just nu är det lite svagt med pengar. Så tack för påminnelsen. Har lärt mig massor pådin kurs

    1. Tack, Barbro!
      Det är bara att justera vibrationen så kommer pengarna in igen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *