Publicerad den 2 kommentarer

Attraktionslagen – En utmaning

Idag tänkte jag ni skulle få en utmaning men först så skulle jag vilja dela med mig av ett mail och ett PM som jag fått från 2 följare.

“Hej Cecilia! Jag skriver för jag vill tacka dig för allt du gör för oss med dina kurser. Jag har gått flera kurser hos dig på Facebook och sist nu så köpte jag din webkurs, “Framgång med Attraktionslagen”. Jag har nu fått den sista modulen om pengar och den här kursen är helt suverän. Det är så mycket material för pengarna och du levererar verkligen. Mitt liv har förändrats så otroligt mycket så det skulle bli en hel roman att skriva här men jag kan nämna några saker som jag attraherat in. Jag fick en gåva på 190 000:- helt utan förvarning från en person som jag aldrig hade trott skulle göra så, min relation har blivit väldigt kärleksfull och min man och jag är så lyckliga, jag blev befordrad på jobbet med en löneökning på 15 000:-. Ja, det var bara några grejer men jag kan lugnt säga att både du och Attraktionslagen levererar big time. Jag är så tacksam över att jag hittade dig. :)”

Vill bara berätta att jag har fått aktier i gåva från en gammal vän i Norge. ?Tack vara att allt jag har lärt mig av dig. ❤️ Det händer saker hela tiden. Jag har ju trodd på LOA sedan Louise Hayle, men du gav mig nyckeln. ❤️?

Ja, det var citat från 2 följare och jag blir så glad över att ni vill dela med er till mig. Vill du också lära dig mer om Attraktionslagen så kan du läsa om kursen som du hittar genom att klicka HÄR.

Och så var det dags för utmaningen. 🙂

Att bli irriterad är väldigt vanligt, vi blir irriterade i bilen, kassakön, arbetsplatsen, hemma, på stan, i affären och på alla möjliga platser.
Utmaningen idag består i att uppmärksamma och vända denna irritation.

Din utmaning!

* Var denna dag hela tiden uppmärksam på ditt humör.
* När du blir irriterad så ta tag i tanken.
* Säg att du blir irriterad för att föraren framför dig inte blinkade.
* Hitta nu på olika anledningar till att personen inte använde sin blinkers. Blinkersen trasig till exempel.
* Skapa nu en positiv tanke om föraren framför. Snygg förare, snygg bil, trevlig förare eller vad du nu kan komma på.
* Gör så här varje gång du blir irriterad på någon eller något.

Share and Enjoy !

2 svar på “Attraktionslagen – En utmaning

  1. Tack för tipset:) / Lisette

    1. Varsågod, Lisette!

      Stort tack för din kommentar!

      You Rock!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *