Publicerad den 1 kommentar

Därför attraherar du in negativa saker.

Idag tänkte jag prata om hur det kan komma sig att man attraherar in negativa saker som man inte alls har önskat sig. Jag vet att det är många som funderar över det så det känns som ett angeläget ämne.

Eftersom Attraktionslagen är så enkel så behövs det inte så många ord för att förklara varför du attraherar in oönskade saker i ditt liv. Eller rättare sagt så föredrar jag att förklara på ett enkelt sätt utan en massa krångliga omskrivningar. Nåväl, hur kommer det sig då att du attraherar in oönskade saker i ditt liv? Ja, svaret är enkelt fast kanske inte så roligt, du har helt enkelt sänt ut en vibration som matchar det du inte önskar. Och då vet jag att de flesta säger att: Nej, jag kan inte ha sänt ut en sådan vibration för jag har inte ens tänkt på gnälliga käringar så hur kan det då komma sig att jag möter sådana hela tiden? Eller, Nej, jag har inte ens tänkt på att inte ha pengar så hur kommer det sig då att jag attraherar mer utgifter?

Jag ska förklara hur det hänger ihop för jag vet att det kan kännas frustrerande. Attraktionslagen har bara en uppgift och det är att matcha vibrationer och det sker utan någon som helst hänsyn. Attraktionslagen struntar i om din vibration innehåller något du önskar eller något du inte önskar. Så, hur väljer du då vilken vibration du sänder ut? Det är helt enkelt så att precis allt som du ger din uppmärksamhet inkluderar du i din vibration. Så när du går ut i livet och iakttar det du ser och det som sker omkring dig det stoppar du in i din vibration. Om du till exempel väljer att bli irriterad över att mjölken är slut på morgonen, att sen bli irriterad över att du är lite sen, att sen bli lite irriterad över att en bilist inte använder sin blinkers och så vidare så har du inkluderat en hel del irritation i din vibration. När du sen kommer till jobbet så kommer du garanterat stöta på människor och händelser som matchar din vibration som till stor del är fylld av irritation. Så du behöver inte ha tänkt på gnälliga tanter eller att du inte har pengar utan det handlar om vilken vibration du sänder ut. Känner du dig fattig så attraherar du mer sådant som får dig att känna dig fattig. Känner du dig irriterad så attraherar du mer sådant som gör dig irriterad.

Och det är på det här viset de allra flesta lever sina liv. De reagerar på det som sker i omgivningen och låter det styra deras vibration och det är vad jag kallar för att vara en omedveten skapare. En medveten skapare däremot tar ansvar för sina känslor och tankar och väljer att inte reagera på det som sker i omgivningen. En medveten skapare är mer lösningsfokuserad och tänker på lösningar innan personen reagerar. En medveten skapare anser inte det som sker i omgivningen vara tillräckligt viktigt för att låta det förstöra sin vibration så att oönskade manifestationer kan komma.

Så fort du känner att du reagerar negativt på något så ställ dig själv frågan: “Vill jag att den här känslan ska skapa min morgondag?”. Blir svaret på den frågan Nej, så ställ dig själv frågan: “Hur vill jag känna istället?”

Så, kom ihåg följande:

  • Allt du ger din uppmärksamhet inkluderar du i din vibration.
  • Om det du uppmärksammar skapar negativa känslor hos dig så sänder du ut en vibration som attraherar oönskade saker.
  • Var alltid uppmärksam på dina känslor så du vet vad du inkluderar i din vibration.
  • Känns det negativt? Fokusera då på något som känns positivt.
  • Du väljer själv vad du vill skapa i ditt liv.

Är du missnöjd med saker i ditt liv känner att Attraktionslagen inte fungerar för dig så kanske Öppna dörren till ditt bästa år någonsin kan vara något för dig och du kan läsa mer om det genom att klicka HÄR.

Share and Enjoy !

1 svar på “Därför attraherar du in negativa saker.

  1. Jag vill gärna ha skräddarsydda affirmationer .Håller på och jobbar för fullt med attraktionslagen
    Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *