Publicerad den Lämna en kommentar

Attraktionslagen – De 7 absolut bästa tipsen!

Hallå alla Härliga! Jag vet att Attraktionslagen kan verka krånglig och svår och att det även kan kännas som om den inte fungerar så idag bjuder jag på de absolut bästa tipsen som du kan använda för att få Attraktionslagen att leverera det du önskar istället för det du inte önskar.

  1. Vad pratar du om? Prata mer om det du önskar än det du inte önskar. Vi har så ofta vårt fokus på det som vi är missnöjda med i våra liv och vi pratar ofta och gärna om det till vänner och bekanta.  Vi klagar, gnäller, oroar oss och lägger väldigt mycket fokus på det oönskade vilket leder till att vi bara skapar ännu mer av det vi inte vill ha. Så sluta med det och prata istället mer om det du vill ha.
  2. Ordet men. Det är väldigt vanligt att uttrycka sin önskan och sen avsluta den med ett men. T ex; Jag vill ha en ny bil, MEN, jag har inte råd. I den meningen så sänder du ut din önskan (en ny bil) samtidigt som du sänder ut ett stort motstånd mot din önskan genom att tala om varför du inte kan få en ny bil, du har inte råd och den vibrationen blir den dominerande och du får då mer bevis på att du har brist på pengar. Det räcker väldigt bra med att säga: Jag vill ha en ny bil.
  3. När kommer det? Många sänder ut en önskan och sedan undrar de när det kommer. I samma stund som du undrar när det kommer så ger du din uppmärksamhet till bristen på det du önskar och då sänder du ut vibrationen av brist på det du önskar. Och när du funderar över när det ska komma så tar det bara längre tid.
  4. Hur ska det komma? Vi begränsar vår önskan genom att i tanken bestämma hur det vi önskar oss ska komma. Säg att du vill träffa en partner, du skickar iväg din önskan och sen börjar du fundera över hur du ska träffa din partner och kommer fram till att ni kommer träffas på den stora festen du ska på nästa månad. Då har du begränsat möjligheterna för din partner att komma in i ditt liv. Du kanske ska träffa din partner på lunchrestaurangen, eller på badhuset, eller på torget, eller på Bilbesiktningen eller….. Du behöver inte fundera över hur det du önskar ska komma till dig för i samma ögonblick som du sänder ut din önskan så börjar attraktionslagen verka för att skapa tillfällen, möjligheter, situationer, tankar, infall, tillfälligheter och allt som behövs för att ni sak mötas. Så bara slappna av och var säker på att allt ordnar sig till det bästa.
  5. Vad ska jag göra? Vi är väldigt lösningsfokuserade och vill göra saker för att se till att det blir som vi vill. Vi är väldigt vana vid att vi måste anstränga oss, kämpa, slita och fixa för att saker ska hända men det blir bara väldigt kämpigt för dig. Attraktionslagen fixar allt det enda du behöver göra är att ta emot. Men det betyder inte att du ska sitta på soffan och så kommer allt levererat i ditt knä utan det betyder att du bara ska göra det som känns rätt. När du sänder ut en önskan så består de första delarna av din manifestation av tankar, känslor och idéer som leder dig i riktning till det du önskar dig. Det kan vara att du får idén att du ska ringa en viss person, att du ska handla i en annan affär, att du ska ta en annan väg hem etc. Alla de där infallen som bara känns så rätt är impulser som attraktionslagen skickar dig för att föra dig i riktning mot din önskan. 
  6. Det enda du ska göra. Din uppgift är att se till att du är mottaglig för det som sänds till dig och det gör du genom att se till att du har en schysst vibration. En schysst vibration har du när du är på bra humör och känner att livet är perfekt. När du låter livet förföra dig och du bara njuter av de härligheter du möter under dagen, då har du en perfekt vibration och är mottaglig för dina manifestationer. När du har en schysst vibration så är motståndet väldigt litet och de handlingar du utför kommer från attraktionslagen och för dig på minsta motståndets väg till dina manifestationer.
  7. Känn efter. Dina känslor är din vägvisare och talar om för dig vilken vibration du har. Har du positiva känslor så fortsätt på det spåret och sug på de känslorna så länge som det bara går och sen suger du lite till. Förstärk dina känslor genom att tänka och göra saker som gör dig ännu gladare. Har du negativa känslor så behöver du förändra din vibration till en mer mottagande vibration och det gör du genom att bli på bättre humör. Skifta ditt fokus till något som skapar mer positiva känslor och börja på det sättet klättra upp för trappan mot ett bättre humör.
  8. Bonustips! Jag gör ett litet tillägg här för dig som verkligen känner dig redo att göra de förändringar som behövs för att du ska uppnå allt du önskar i ditt liv. Det absolut bästa tipset när det kommer till Attraktionslagen är att lära dig hur den verkligen fungerar för då kommer du se de stora resultaten i ditt liv. Allt det negativa du har i ditt liv idag kommer vara ett minne blott när du lärt dig Attraktionslagen för då har du också lärt dig hur enkel den egentligen är. Känner du en stark längtan efter att förändra saker i ditt liv så kan det vara så att min nästa onlinekurs kan passa dig. Du kan läsa mer om den HÄR men jag varnar dig, den kursen är endast för de som vill förändra saker i sitt liv på riktigt. Jag är inte intresserad av att ha kursdeltagare som inte är villiga att låta deras liv bli enklare och fyllda med mer glädje, lycka och rikedom på alla plan. Så följ endast länken om du verkligen är redo och tycker att du förtjänar att bli lycklig.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *