Publicerad den Lämna en kommentar

Attraktionslagen och ett suveränt tips för att attrahera in mer pengar!

På den här fantastiska platsen var jag idag. Det är Soria som ligger uppe i bergen på Gran Canaria. Att flytta utomlands till ett varmare klimat är en dröm som jag haft i många år och den 1 augusti 2017 landade jag och min dotter på Gran Canaria. Min man kom ner med bil 5 veckor senare och sen dess så bor vi här i San Fernando som ligger på södra delen av ön. Jag måste ofta nypa mig i armen för att verkligen förstå att det här är mitt liv. Jag har gått från ett liv som var ett helvete på alla plan till att idag leva mitt drömliv. Och det har jag gjort tack vare Attraktionslagen. Och allt det jag delar med mig av är sådant jag haft hjälp av på vägen till mitt drömliv. Idag vill jag dela med mig av ett suveränt tips för att attrahera in mer pengar men innan det så vill jag berätta att det igår faktiskt var PREMIÄR för min senaste webkurs som handlar just om att attrahera in pengar. Kursen kostar 449:- och du hittar all information om den HÄR. Det jag tycker är riktigt coolt med kursen är bland annat att den innehåller 7 vanliga egenskaper som människor med bristtänk har och så får man över 400 negativa tankar, myter och övertygelser som de flesta har plus vad man kan tänka istället. Och så trycker jag hål på olika myter om pengar som begränsar pengaflödet för människor.

Tips för att attrahera in mer pengar.

De allra flesta fokuserar på pengarna istället för att fokusera på det de ska ha pengarna till. De låter pengarna styra det de önskar istället för att låta önskan styra deras tankar. Jag ska förklara hur jag menar. Säg att du skulle vilja åka på semester och för att kunna köpa en resa så behöver du 20 000 kr men eftersom du inte har pengarna så lägger du undan din önskan om en resa. Eller så fokuserar du på att attrahera in 20 000 kr men det blir bara helhjärtat för du tror inte att du klarar av att attrahera in de pengarna. Det känns ganska omöjligt att attrahera in pengarna och när du tänker på att attrahera in 20 000 så känner du mest negativa känslor.

Det här är ett väldigt vanligt tankefel som de flesta gör. Egentligen så är det ju faktiskt inte pengarna du vill ha utan du vill ha resan, eller hur? Pengar är ju egentligen inte speciellt roliga utan det är det du kan göra med pengarna som är det roliga. Så istället för att fokusera på att attrahera in pengarna fokusera på resan. Fokusera på att du är på din drömsemester och se bilder inom dig där du gör olika saker som du vill göra på din semester. Titta på bilder på nätet på det ställe du vill åka till så blir det lättare att “drömma” sig bort och njuta av de positiva känslorna som du känner. Det är de känslorna som kommer attrahera in resan till dig. Resan kan sen komma i form av att du attraherar in pengarna, det kan komma av att du vinner en resa, du vinner ett resepresentkort, du blir bjuden på resan etc. Det finns så många möjligheter för attraktionslagen att leverera resan, möjligheter som du inte ens känner till. Så lämna “Hur” till attraktionslagen och så fokuserar du endast på det som skapar positiva känslor inom dig.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *