Publicerad den 1 kommentar

Hjälp!!! Min önskan kommer inte!

Hallå alla Härliga! Jag hoppas att du skapar en fantastisk dag! Idag tänkte jag ge ett tips om vad du kan göra när dina önskningar inte kommer.

Jag tänkte att vi tar det från början. Du sänder ut en önskan och sen gör du en massa saker som du läst att man ska göra. Du affirmerar, du visualiserar, du tänker på din önskan och gör alla möjliga saker för att önskan ska komma. Du följer regelboken punkt till pricka och ändå så händer ingenting! Då drar du slutsatsen att du gör något fel så du fortsätter jaga tekniker, metoder, övningar, tricks och tips för att attrahera in din önskan. MEN, det händer i alla fall ingenting så du börjar fundera över om Attraktionslagen kanske inte fungerar för dig men du är ju en envis jävel så du fortsätter jaga efter olika sätt för att attrahera in din önskan.

Ja, det är väl ungefär så det brukar se ut. Det gjorde det i alla fall för mig innan jag insåg att jag jagade efter fel saker att göra. Det du letar efter är saker du kan göra för att din önskan ska komma men det som gör att den metoden inte fungerar är att du gör sakerna utifrån vibrationen att din önskan inte har kommit eller utifrån brist och då kan du inte attrahera in din önskan hur mycket du än försöker. Det viktigaste är alltså inte hur många gånger du affirmerar varje dag, vilka övningar du gör, hur mycket du mediterar varje dag, vilka affirmationer du använder utan det viktiga är din vibration.

Så, istället för att göra saker för att attrahera in din önskan så ska du göra saker för att skifta din vibration. När du förändrar din vibration så kommer du attrahera in andra saker i ditt liv. Din vibration ska vara din hösta prioritering och det är då spännande saker börjar hända i ditt liv. När den polletten trillar ner så blir livet så mycket enklare och roligare att leva.

Vill du lära dig mer om att Attrahera in dina önskningar så kan du läsa mer HÄR.

Vill du lära dig attrahera in pengar så kan du läsa mer HÄR

Share and Enjoy !

1 svar på “Hjälp!!! Min önskan kommer inte!

  1. Det är just så det är! Har efter lång tid kommit på det nu ”sKit i dina problem” alltså fokusera inte på dem utan fokus på känsla av upprymdhet o glädje! När man kommer på det så är det som första gången man läser det ” höj din vibration” man förstår det när man upptäckt det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *