Publicerad den 1 kommentar

Kommer inte dina önskningar?

Hallå alla Härliga! Hoppas ni har skapat en fantastisk dag!
Idag tänkte jag ta upp en av de allra vanligaste frågorna som jag får av alla härliga följare. Frågan som du säkert ställt dig själv någon gång är: “Vad gör jag för fel?”. Den frågan brukar dyka upp när man tycker att man gör allt man ska göra men ändå så dyker inte ens önskningar upp och då drar man slutsatsen att man gör något fel. Det enda man tycks attrahera in är helt enkelt oönskade saker. Fast de flesta anser inte att de attraherar in de oönskade sakerna utan menar att Attraktionslagen inte fungerar eftersom deras önskningar inte kommer. Men, Attraktionslagen fungerar i allra högsta grad, det är bara det att din vibration matchar oönskade saker och inte dina önskningar. Därför attraherar du in oönskade saker och därmed ser du att Attraktionslagen faktiskt fungerar fast det inte verkar så.

Först och främst så ska du veta att du gör inget fel. Du gör bara på det gamla vanliga sättet som du har lärt dig sedan barnsben. Allt handlar om din vibration för det är den som styr vad du attraherar in. Det handlar om att lära sig hur man skiftar sin vibration så den matchar det man önskar och för att göra det så behöver du helt enkelt lära dig hur Attraktionslagen fungerar. Du behöver ha en del verktyg som du kan använda för att skifta din vibration och börja skapa ditt liv medvetet. Då kommer du börja attrahera in dina önskningar. När du lär dig hur Attraktionslagen fungerar så kommer dina önskningar komma till dig både snabbt och enkelt.

Så, vad önskar du dig? Mer pengar? En relation? Ett jobb? Arbetstrivsel? Ny bostad? Mindre stress? Ny bil? Lugn och harmoni? Nya idéer? Livsglädje? Mer energi? När du lär dig hur Attraktionslagen fungerar så måste dina önskningar komma till dig. När jag kom i kontakt med Attraktionslagen så lyssnade jag mycket på YouTube och läste böcker och bloggar. Men det som verkligen fick mig att förstå Attraktionslagen var när jag började gå kurser för där fick jag verkligen det jag behövde. Allt gratis material jag hittade på nätet var bra men det var mest skrap på ytan och den riktiga kunskapen hittade jag när jag betalade för kurser.
Så, vill du också verkligen lära dig hur Attraktionslagen fungerar så att du kan attrahera in dina önskningar? I så fall vill jag tipsa om ett program som jag startar på Facebook den 1 december. Här nedan ser du recensioner från deltagare som gått programmet i år och nedanför bilderna hittar du information om själva programmet. Jag hoppas vi ses på kursen som har hjälpt så många till ett bättre liv, till det liv som de så länge längtat efter.

Och här kommer då information om programmet för dig som verkligen bestämt dig för att bli en medveten skapare så du kan attrahera in alla dina önskningar.
Nu kör vi igång och skapar ett 2022 som kommer bli det allra bästa året någonsin på alla plan. Du kommer lära dig allt du behöver om hur Attraktionslagen fungerar och hur du ska göra för att skapa ditt bästa liv genom att attrahera dina önskningar.
Det jag har märkt är att dagliga påminnelser är väldigt effektiva för att lära sig attrahera med Attraktionslagen. Många deltagare som går mina onlinekurser återkommer och går kurs efter kurs just för att de känner att ständiga påminnelser håller dem på banan medan de övar upp sina nya tankemönster så att de förändrar de gamla och lär in nya mer positiva tankemönster.
Så därför har jag nu valt att på det här sättet, under ett helt år (alt. 3 månader), ge alla som önskar dagliga påminnelser, svar på sina specifika frågor, chansen att öva ofta och kunskap om hur Attraktionslagen fungerar. Allt det här serveras i en hemlig grupp här på Facebook under hela 2022 för att göra det året till just det året då allt förändras till det bättre för dig. Du som väljer att hänga med ska få uppleva 2022 som det år som var vändpunkten i ditt liv.
Vi kör igång en smygstart med en bonusmånad den 1 December vilket innebär att det blir 13 månader istället för 12. Du betalar dock endast för 12 månader.
Upplägget i gruppen kommer vara så här:
1 livesändning/vecka = 52 livesändningar. 26 av dessa livesändningar kommer jag prata och undervisa om Attraktionslagen och 26 sändningar besvarar jag medlemmarnas frågor. Livesändningarna börjar i Januari.
1 övning/vecka = minst 77 övningar inklusive bonusövningar
1 inspirerande, peppande, upplyftande inlägg/dag = 396 inlägg Alla inlägg och övningar kommer samlas i Pdf-filer för varje månad så du får totalt 13 Pdf-filer om Attraktionslagen.
1 arbetsbok/kvartal = 4 arbetsböcker för dig som väljer att gå hela året.

Priser: Kursen är 1 år lång eller så kan du välja att gå ett kvartal så det finns 2 alternativ.
Alt.1: Du kan betala ett lägre pris genom att förbinda dig att gå hela året. Genom att betala kursavgiften så förbinder du dig att delta hela året så om du väljer månadsbetalning eller kvartalsbetalning så kan du inte hoppa på och av som du känner för utan det är hela året som gäller.
Engångsbetalning för hela året: 4 000:-
Kvartalsbetalning: 4 betalningar á 1 200:-
Månadsbetalning: 12 betalningar á 449:-
Alt. 2: Du betalar lite mer och går bara en del av kursen. Väljer du att betala lite mer så kan du gå 1, 2 eller 3 kvartal. Väljer du att gå ett kvartal och väljer månadsbetalning så förbinder du dig att vara med i 3 månader och således göra 3 månadsbetalningar.
Kvartalsbetalning: 1 500:-
Månadsbetalning: 3 betalningar á 549:-
Anmälan sker genom betalning av kursavgiften som betalas via Swish till nummer 0736217696.
OBS! Efter betalning så skickar du ett PM till min gillasida Attraktionslagen.online som du hittar genom att Klicka Här.
OBS! Anmälan är bindande så om du väljer månadsbetalning eller kvartalsbetalning så ingår du ett avtal där du förbinder dig att delta hela den period du valt. Vid sjukdom så kan du hoppa av vid uppvisande av läkarintyg.

Har du några frågor så kan du skriva en kommentar här eller skicka ett meddelande till min gillasida som du hittar HÄR.

Share and Enjoy !

1 svar på “Kommer inte dina önskningar?

  1. Är nyfiken på kursen, vill gärna vara med, men vill ha lite tid att tänka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *