Publicerad den Lämna en kommentar

Är du redo för att attrahera in dina önskningar?

Hallå alla Härliga! Den 1 januari startade årets första program om Attraktionslagen. Anmälan är öppen en bit in i januari. Vi smygstartade den 1 december med en bonusmånad som du får gratis när du anmäler dig. Så, känner du att det är dags att förändra saker i ditt liv? Saker som du uppfattar som negativa och som får dig att må dåligt? Häng då med så kommer du lära dig hur du ska göra för att attrahera in dina önskningar. Du hittar mer info nedan och bland bilderna ser du recensioner från tidigare deltagare. December är en bonusmånad så du får 4 månader men betalar bara för 3 månader.

Kursens upplägg är så att du kan göra den på tid som passar dig så det finns inga tider att passa. Du kan till och med vara bortrest utan att missa något. Du behöver mobil, surfplatta eller en dator och Internet för att kunna gå kursen. Kursen sker i en privat grupp på Facebook. I kursen så får du morgonpepp, övningar, livesändningar, arbetsbok och tips och trix. Nu kör vi igång och skapar ett 2022 som kommer bli det allra bästa året någonsin på alla plan. Du kommer lära dig allt du behöver om hur Attraktionslagen fungerar och hur du ska göra för att skapa ditt bästa liv genom att attrahera dina önskningar. Du som väljer att hänga med ska få uppleva 2022 som det år som var vändpunkten i ditt liv.

Priser:

Kursen är 1 år lång men du kan välja att gå 1 eller flera kvartal.

ALT.1:

Du kan betala ett lägre pris genom att förbinda dig att gå hela året. Genom att betala kursavgiften så förbinder du dig att delta hela året så om du väljer månadsbetalning eller kvartalsbetalning så kan du inte hoppa på och av som du känner för utan det är hela året som gäller.

Engångsbetalning för hela året: 4 000:-

Kvartalsbetalning: 4 betalningar á 1 200:-

Månadsbetalning: 12 betalningar á 449:-

ALT. 2:

Du betalar lite mer och går bara en del av kursen. Väljer du att betala lite mer så kan du gå 1, 2 eller 3 kvartal. Väljer du att gå ett kvartal och väljer månadsbetalning så förbinder du dig att vara med i 3 månader och således göra 3 månadsbetalningar.

Kvartalsbetalning: 1 500:-

Månadsbetalning: 3 betalningar á 549:-

Anmälan sker genom betalning av kursavgiften som betalas via Swish till nummer 0736217696.OBS! Efter betalning så skickar du ett PM till min gillasida Attraktionslagen.online som du hittar genom att KLICKA HÄR.

OBS! Anmälan är bindande så om du väljer månadsbetalning eller kvartalsbetalning så ingår du ett avtal där du förbinder dig att delta hela den period du valt. Vid sjukdom så kan du hoppa av vid uppvisande av läkarintyg. Nedan kan du se recensioner från deltagare som går kursen i år.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *