Publicerad den Lämna en kommentar

Övning för att attrahera in pengar

Jag har ägnat många år åt att studera Attraktionslagen och att attrahera in pengar. Pengar är något som de allra flesta tycker är svårast att attrahera in. Så efter alla dessa år av studier så har jag samlat på mig massor med övningar och tekniker. Jag har också skapat en E-kurs om att attrahera in pengar och du kan läsa mer om den genom att klicka HÄR. Jag har också skapat en arbetsbok med övningar mm om att attrahera in pengar och du hittar den genom att klicka HÄR.

Idag bjuder jag på en övning med ett suveränt och effektivt mantra för att attrahera in pengar.

Övning för att attrahera in mer pengar: Ett väldigt bra mantra!

Vi har ständigt en inre dialog och den lutar väldigt ofta till det negativa hållet. Men du kan stoppa den inre dialogen genom att medvetet älta något som är positivt. Så den här övningen går ut på att ni ska få ett mantra som ni kan upprepa tyst för er själva varje tillfälle då ni inte är upptagna med något som kräver en stor del av hjärnans uppmärksamhet, (det kan vara arbetsuppgifter etc som kräver full uppmärksamhet och då är den inre dialogen ändå “tyst”). Perfekta tillfällen är när du äter, åker buss, kör bil, promenerar, köar etc.

Här är mantrat:

“Jag har förmågan att hitta pengar.”

You Rock!!!

Är du nyfiken på mina webkurser om Attraktionslagen så kan du kika in i min webshop som du hittar HÄR.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *