Publicerad den 5 kommentarer

Dags att fira!

Nu tycker jag det är dags att fira att min YouTube-kanal fått över 3 800 följare. Det är superkul och jag är så glad över att ni vill följa mig. Så hur firar vi det här då? Jo, jag bjuder på 50% rabatt på allt i min webshop. Du går till webshopen som du hittar genom att klicka HÄR. Sen väljer du vad du vill köpa och så uppger du rabattkoden: fira där det står Rabattkod och så dras 50% av i kassan. OBS! Om du väljer att köpa den webkurs som går att köpa på delbetalning så gäller 50% endast första betalningen.

Vill du följa min YouTube-kanal så hittar du den genom att klicka HÄR.

Share and Enjoy !

5 svar på “Dags att fira!

 1. Wow stort TACK 💐💐💐

  1. Varsågod! 🙂

 2. Tack vad bra. Stort grattis till dig 🌷

  1. Stort tack! Nu är det snart 4000 prenumeranter. 🙂

 3. Är så glad att jag tittade in till dig igen efter ett par år
  Har ju haft dig och din härliga energi i mina tankar emellanåt
  Nu ser jag verkligen hur många som gillar dina olika kanaler och att du sedan delar med dig av din glädje och framgång med oss som vill gå kurs hos dig är jag så tacksam för
  Det ger inspiration och jag säger Grattis till dig ❤️
  Nu har jag tagit erbjudandet och går ”Framgång med Attraktionslagen” till det reducerade priset du bjöd på
  Bara efter 3 dagar har jag märkt förändring i mitt tänk
  Ska bli så spännande och gå dessa 8 veckor och se vad som sker här näst
  Kram till dig Cecilia i från mig 🤗

  /Kerstin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *