Publicerad den Lämna en kommentar

Dags att attrahera in lite pengar i helgen?

Pengar är en av de saker som många tycker är svårast att attrahera in. Anledningen till det är att det finns så många negativa föreställningar kring just pengar. Det är rika människor är onda, pengar är roten till allt ont, det är inte okej att ha för mycket pengar, det är inte okej att ha för lite pengar, man pratar inte om pengar, det är inte andligt med pengar, man är girig om man vill ha pengar, pengar växer inte på trän, man måste slita hårt för att förtjäna pengar etc. Ja, listan kan göras hur lång som helst och i min E-kurs om att attrahera in pengar, som du ser här nedanför, så får du bland annat en lista på över 400 vanliga negativa tankar och övertygelser kring pengar med förslag på vad du kan tänka istället. Men faktum är att pengar är inte svårare än något annat att attrahera in för pengar är precis som allt annat bara energi.

Så hur är det för dig? Vilka negativa tankar och övertygelser har du kring pengar? Skulle du vilja attrahera in lite mer pengar så att din ekonomi förbättrades? Många tror att när det kommer till att attrahera in pengar så handlar det om att attrahera in flera miljoner eller någon stor summa vid något tillfälle då och då. Men hur skulle det vara om du istället attraherade in så att du varje månad hade 2 000:- mer på ditt konto? Att du attraherar in så din ekonomi blir bättre och bättre? Allt handlar om vibration och om du tänker att du vill attrahera in 2 000:- så är jag övertygad om att det känns mycket enklare än att attrahera in 200 000:-. För många misslyckas med att attrahera in mer pengar just på grund av det lilla tankefelet att de ska attrahera in så mycket pengar och då känns det omöjligt och då kan inte Attraktionslagen leverera det du önskar. Så vad skulle det betyda för dig att attrahera in en ekonomi i balans? Eftersom så många frågar mig hur man attraherar in pengar så jag har skapat dels en E-kurs om just det och även tagit fram en Arbetsbok om att attrahera in pengar.

E-kursen kostar 449:- och du kan läsa mer om den genom att klicka HÄR.

Arbetsboken kostar 150:- och du kan läsa mer om den genom att klicka HÄR.

PS! Den här perioden på året så är det mycket enklare att attrahera in sina önskningar då måendet hos de flesta förbättras drastiskt på grund av solen, värmen och att man är ute mycket mer än på vintern. Det höjer din vibration så att du är mer mottaglig för att attrahera in dina önskningar. DS!

Önskar er alla en suverän helg med att attrahera in mer pengar. 🙂

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *