Publicerad den 2 kommentarer

Är du redo?

Tillhör du en av alla de som har önskningar som aldrig kommer eller som kommer fast inte riktigt så som du önskat? Du får helt enkelt inte de resultat som du önskar. Du kämpar och sliter och ändå händer inget. Det sker ingen förändring.

Pengarna kommer inte och du fortsätter kämpa med räkningar och oförutsedda utgifter och kan aldrig unna dig något extra. Du lever ensam och längtar mer än någonsin efter en partner men ingen dyker upp. Du har ständigt hälsoproblem som dyker upp och verkar aldrig kunna bli helt frisk. Du vill flytta men hittar ingen bostad som passar dig. När du hittar någon bostad så hinner någon annan före dig så du missar den. Du vantrivs på jobbet för du har kollegor som är så negativa och hur du än beter dig så kan du inte få till en bättre stämning på jobbet. Du har inga direkta vänner och känner att de få du har sviker dig, utnyttjar dig och går bakom ryggen på dig. Hur du än gör så lyckas du inte hitta nya vänner som är så som du önskar. Ja, listan över önskningar kan göras hur lång som helst. Vi har alla olika önskningar som skulle betyda så mycket för oss för de skulle göra oss så mycket lyckligare.

Genom åren så har jag i mitt jobb mött så många människor som har gått kurser hos mig, sett mig föreläsa och som blivit coachade av mig. Sen har jag också mött människor som inte gjort något av det ovanstående utan bara kollar lite klipp på YouTube, läst här på bloggen och kollat mina och andras sociala medier. Och jag kan säga att jag har märkt stor skillnad när det kommer till vilka som manifesterar in sina önskningar. Jag märkte stor skillnad hos mig själv för i början så lyssnade jag på YouTube, läste bloggar och annat i sociala medier och det hände inte speciellt mycket. Men, när jag började gå onlinekurser och anlitade en coach, det var då det började hända saker för mig.

Skillnaden jag ser hos de som går kurser och de som inte gör det är att de som går kurser lär sig hur Attraktionslagen fungerar och det är då de börjar attrahera in sina önskningar. Det var likadant för mig, det var då polletten trillade ner så att säga. Det är för mig en så fantastisk glädje att se hur mina kursdeltagare attraherar in sina önskningar. Jag älskar att få ta del av deras fantastiska glädje. Längst ner kan ni se skärmdumpar på vad några deltagare har attraherat in när de gått mina onlinekurser på Facebook.

Och nu tänkte jag ge dig 2 möjligheter att vara en av dem som bestämt sig för att verkligen lära dig hur Attraktionslagen fungerar så att du kan börja attrahera in dina önskningar. Jag erbjuder dig nu en kombination av coachning och onlinekurs till väldigt förmånliga priser.

Möjlighet 1 startar den 1 juli:
Det här är ett 3-månaders program vars upplägg är så att du kan göra det på tid som passar dig så det finns inga tider att passa. Du kan till och med vara bortrest utan att missa något. Du behöver mobil, surfplatta eller en dator och Internet för att kunna genomföra programmet som sker i en privat grupp på Facebook. I programmet så får du morgonpepp, övningar, livesändningar, arbetsbok och tips och trix.

Det är 1 livesändning i veckan och den spelas in så du kan se den i efterhand. Till varannan livesändning får du skriva en fråga i förväg som jag besvarar i livesändningen även om du inte har möjlighet att lyssna just när jag kör live. Så på sätt blir det som en typ av coachning eftersom jag besvarar dina frågor. Efter programmets slut så finns kursgruppen kvar så länge internet existerar så du har alltid tillgång till programmet.

Pris:
Du kan välja kvartalsbetalning eller månadsbetalning och du förbinder dig att vara med i 3 månader och således göra 3 månadsbetalningar.

Kvartalsbetalning: 1 500:-

Månadsbetalning: 3 betalningar á 549:-

Anmälan sker genom betalning av kursavgiften som betalas via Swish till nummer 0736217696.OBS! Efter betalning så skickar du ett PM till min gillasida Attraktionslagen.online som du hittar genom att KLICKA HÄR.

OBS! Anmälan är bindande så om du väljer månadsbetalning eller kvartalsbetalning så ingår du ett avtal där du förbinder dig att delta hela den period du valt. Vid sjukdom så kan du hoppa av vid uppvisande av läkarintyg.

Möjlighet 2 startar den 4 juli:

Nya Tankar – Nya Resultat Heter den 2 veckor långa onlinekursen som sker i en privat grupp på Facebook. Det blir övningar, morgonpepp och livesändningar där du får ställa dina frågor till 5 sändningar. Den här kursen kostar 300:- och det går jättebra att anmäla sig redan nu. Du hittar all information i evenemanget som du hittar genom att KLICKA HÄR.

Share and Enjoy !

2 svar på “Är du redo?

  1. Hej! Hur ser uppläggning ut? Om det är Videoföreläsning kommer det vara textat? Tacksam för svar! Med vänlig hälsning, Simone

    1. Hej Simone!
      Det är livesändningar och de är tyvärr inte textade. Men jag tror det finns appar som textar tal. 😀

      Mvh, Cecilia Kärvegård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *