Publicerad den 1 kommentar

Attraktionslagen och kamp

Släpp kampen!

Hallå alla Härliga! Idag är det ännu en fantastisk dag! Jag har haft så roligt på jobbet idag. Jag fick en så underbar idé till min nästa onlinekurs så jag håller på och skapar ett helt unikt koncept och det är så många som redan anmält sig så jag förstår att min idé är populär. Nyfiken?

Jag ska berätta lite kort om min idé. Jag brukar ju ha 2-veckors onlinekurser på Facebook om Attraktionslagen och attraherade in en så strålande idé. De som anmäler sig till kursen får ett frågeformulär av mig och utifrån deras svar så skräddarsyr jag sedan affirmationer, nya positiva tankar, nya positiva övertygelser och några ord som hjälper varje person att öka sin medvetenhet och ge insikter om deras gamla mönster. Syftet med detta är att deltagarna ska kunna ta ett mycket större kliv i sin förändring så att de snabbare ser positiva resultat i sina liv. Så idag har jag suttit och skickat ut skräddarsytt material till deltagarna och det är så roligt att skriva till dem. Så de får en slags privat coachning av mig vilket då ingår i priset. Och nu har jag vidareutvecklat konceptet så i nästa onlinekurs får de deltagare som vill vara med i livesändningarna och ställa frågor direkt till mig live och så får de coachning av mig direkt i sändningen vilket blir jättehäftigt. Nästa onlinekurs handlar om att attrahera in pengar och du kan läsa mer om den kursen genom att klicka HÄR.

Och du är ju här för att du vill läsa om Attraktionslagen och kamp vilket du kan läsa under bilden. Ta ett par djupa andetag så ska vi reda ut det här med att kämpa.

Bara släpp taget!

Dagligen så skriver underbara människor till mig och berättar att de kämpar. De kämpar med ekonomin, med relationer, med jobbet, med att få Attraktionslagen att fungera, myndigheter, vänner, negativa människor, hälsa, övervikt, negativa tankar etc, ja, listan kan göras hur lång som helst. Mitt svar är alltid detsamma: SLÄPP TAGET OM KAMPEN! Många blir provocerade när jag säger det för de menar att de kan ju inte sluta bry sig och att det vore ansvarslöst att sluta kämpa för att få mat på bordet och kunna betala räkningarna. Det vore ansvarslöst att inte kämpa för att få ett jobb. Och då säger jag bara:

TVÄRTOM!

Tvärtom? Ja, det är ansvarslöst av dig att kämpa för när du kämpar så stoppar du in kamp i din vibration och då attraherar du bara in mer kamp i ditt liv. Det fascinerande är också att oftast så kämpar vi mot det vi TROR att vi inte kan förändra. Det går att förändra men inte genom kamp. Om du till exempel kämpar för att få in pengar så kommer du bara attrahera in mer brist på pengar så att du får fortsätta kämpa. Men hur kan det vara så? Varför blir jag inte belönad när jag kämpar och sliter som jag gör? Det enkla svaret är helt enkelt att lika attrahera lika vilket betyder att den vibration du sänder ut styr det som du attrahera in. Det är så Attraktionslagen fungerar helt enkelt. Så om du kämpar, attraherar du in mer kamp.

Det finns också en hälsoaspekt i det hela. När du kämpar så spänner du hela tiden små, små muskler i kroppen och det uppfattar din hjärna som att du är i ett stressläge hela tiden och det gör dig så småningom sjuk. Du kör slut på dig själv och din energi så till slut orkar du inte kämpa längre. Till vilken nytta är du då? Vem orkar du hjälpa då? Vem kan du finnas för då?

Vad är nyckeln?

När du kämpar så har du fokus på det oönskade som du kämpar för att slippa och då attrahera du bara in mer av det du önskar slippa. Så vad är nyckeln? Vad ska du göra? Fokusera på det du önskar. Fokusera på det som ger dig glädje. Ja, men, jag kan ju inte fokusera på roliga saker när jag inte har några pengar, det vore ju ansvarslöst av mig!!!
Jaha, du är tillbaka i det spåret igen. Okej, låt mig säga det så här, ju mer du fokuserar på det som skapar positiva känslor inom dig desto snabbare attraherar du in en lösning på det du kämpar med och det kommer ske helt utan ansträngning. Du kommer ställa frågan: Kan det verkligen vara så enkelt? när allt har löst sig. Och mitt svar är att JA, det inte bara Kan vara så enkelt utan det ÄR så enkelt. Det är så Attraktionslagen är funtad, att det ska vara enkelt. Du ska vara glad i förskott så kommer dina önskningar till dig enkelt och lätt. Tyvärr så lär vi oss redan som barn att man blir glad när man fått det man vill ha och Attraktionslagen fungerar precis tvärtom. Lycka är vägen till dina önskningar. Så det handlar inte om att vara ansvarslös utan det handlar om att släppa taget om kampen inte att du slutar bry dig.

Vill du nu lära dig hur du släpper kampen om ekonomi och börjar attrahera in pengar? Häng då med på onlinekursen på Facebook som du hittar genom att klicka HÄR. Tack för att du läst hela det här inlägget. Kanske blev lite långt men det var det som behövde sägas.

Share and Enjoy !

1 svar på “Attraktionslagen och kamp

  1. Tack för dina ord som hjälper mig framåt, hjälper mig att se hur jag kan dela med mig av mina kunskaper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *