Publicerad den Lämna en kommentar

Ett bra sätt att sänka din vibration.

Jag befinner mig nu i ett läge där en vän till familjen sitter i en väldigt jobbig situation och behöver mycket stöd. Den situation han sitter i skulle kunna göra mig arg, ledsen, frustrerad och smådeppig för det är barn inblandade och det stör mig något så fruktansvärt när vuxna inte tänker längre än till sig själva så att barn far så här illa.
Ni känner säkert igen er i att ni haft en vän eller släkting som behövt ert stöd på något vis. Det är väldigt vanligt att många i den situationen faller ner i samma känslor som vännen som mår dåligt eller faller ner i sina egna känslor kring situationen.
Att välja att falla ner i de här negativa känslorna är ett väldigt bra sätt att sänka sin vibration och många, jag skulle vilja säga, de allra flesta, väljer de negativa känslorna. Jag får ofta frågan hur man ska kunna hålla en hög vibration när någon i ens närhet mår dåligt och jag förstår att den frågan är något som många funderar över för det kan ju tyckas känslokallt att inte vara i de negativa känslorna.

Det som händer när du väljer de negativa känslorna är följande:
* Du sänker din vibration
* Du hjälper din vän att vara kvar i sin låga vibration
* Ingen av er är mottaglig för lösningar
* Vännens energi tar slut fortare eftersom det tar mycket energi att vara i en låg vibration

Så vad kan du göra då?

Fråga dig själv vad din vän behöver. Behöver vännen dina negativa känslor? Behöver vännen dina tårar? Behöver vännen ha hjälp med att vara kvar i en låg vibration och känna att det är hopplöst? Eller, behöver vännen få hopp? Behöver vännen få mer energi för att kunna klara sin situation? Behöver vännen höja sin vibration för att kunna hitta en lösning? Behöver vännen att du bara lyssnar och finns där centrerad, stark och trygg? Behöver vännen hjälp med något praktiskt som matlagning och städning? Det handlar ju inte om dig i den h är stunden utan det handlar om din vän och vad vännen behöver.

Jag och min man har valt att vara starka och trygga för vår vän. Vi hör av oss lite nu och då och peppar och stöttar honom. Han vet att han kan ringa och prata när som helst, (vi befinner oss inte i samma land just nu. Annars hade vi åkt hem till honom).

Ja, det var ett exempel på hur vi kan sänka vår vibration i relationerna till andra människor och en sänkt vibration blir ett motstånd mot dina önskningar. Vill du lära dig mer om hur du blir av med dina motstånd så kör jag igång en onlinekurs den 7 september.

Under kursen så får du:

  • Något unikt som inte setts på marknaden ännu är att varje deltagare får utav kursledaren ett dokument med tankar och övertygelser som är anpassade efter deltagaren.
  • 6 livesändningar där jag besvarar deltagarnas frågor i 5 av livesändningarna
  • 1 videoklipp som beskriver grunderna i Attraktionslagen
  • Minst 15 peppande inlägg
  • Olika tips
  • Minst 7 övningar
  • 7-stegsguide till bättre Självkänsla

    Kursen sker i en privat grupp på Facebook, den är 2 veckor lång och kostar 349:-. Du kan läsa mer om kursen HÄR. Vill du anmäla dig så Swishar du 349:- till 0736217696 och sen skickar du ett PM till min gillasida på Facebook som du hittar HÄR.

Det skräddarsydda materialet som jag tar fram till varje deltagare är så roligt att skriva och jag börjar få sådan fin feedback från de som fått sitt skräddarsydda material. Här är några röster från deltagare:

“Alltså, jag skrattar o gråter samtidigt, hur duktig är du inte på att printa EXAKT det som jag behövde❤️ du kan din sak må jag säga. Det här ska jag skriva ut o läsa varje kväll. TACK ??❤️”

“Men tusen tack ? Vilket jätte jobb du gjort ❤️”

? Åh kära Du så mycket engagemang för min skull❣️Tusen Tack❣️
Ska läsa och reflektera och skriva ner det som talar starkt till mig.?
Blir såå kul och lärorikt med kursen! Ser fram emot den!
Varm kram.?”

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *