Publicerad den Lämna en kommentar

Attraktionslagen och pengar- Varför är det så fult?

Något som fascinerar mig är varför det är så fult med pengar i vårat samhälle. Det är fult att prata om dem, det är fult att vilja ha dem, det är fult att tjäna mycket, det är fult att spendera pengar och väldigt många människor känner skuld och skam när det kommer till pengar. Det är så synd för det är ju egentligen helt onödigt då pengar bara är energi. Vi kan ju byta ut ordet pengar mot ordet energi så förstår du vad jag menar och hur löjligt det blir:

* Människor som har mycket energi är giriga
* Människor som inte har energi är andliga
* Människor som har mycket energi är snobbiga
* Människor som har mycket energi tror att de är förmer än andra
* Energi växer inte på trän
* Jag kan inte spara energi
* Energin rinner mellan fingrarna på mig
* Jag har ingen energi
* Energi är roten till allt ont
* Det är inte andligt att ha mycket energi
* Det är fult att vilja ha mer energi
* Energi gör dig inte lycklig

Ja, ni ser ju själva hur löjligt det låter. Pengar är, precis som allt annat energi och när vi förstår det så blir det så mycket enklare att attrahera in pengar. De allra flesta som önskar mer pengar vill ha så pass mycket så att de kan leva ett bekvämt liv utan att behöva oroa sig för om pengarna ska räcka till. De vill kunna dela med sig och göra gott där det behövs. De vill kunna leva ett liv där de kan göra saker de vill göra med de människor som är värdefulla för dem. De vill ha ett tryggt liv helt enkelt. Det är väldigt sällan folk önskar sig massor med miljarder för att kunna göra ondskefulla saker så varför skulle det vara något dåligt att vilja ha mer pengar?

Du hjälper ingen fattig genom att själv vara fattig.

Så du gör ingen en tjänst genom att ha lite pengar. Det kommer inte ge dig någon guldstjärna. Faktum är att en dålig ekonomi är en av de vanligaste orsakerna till dåliga kärleksrelationer och även skilsmässor. Brist på pengar får många att må väldigt dåligt med ständig oro och ångest och jag kan inte se vad som är så bra med det om det nu ska vara så nobelt att vara utan pengar.
Så, en sak du kan fundera över är: Vad skulle lite mer pengar varje månad innebära för dig och din livskvalitet? Hur mycket extra skulle du behöva varje månad? Många tror att de måste ha in massor med pengar men när de räknar på det så inser de ofta att det faktiskt inte är så stora summor som behövs för att förgylla livet.

Många skriver till mig och undrar hur de ska tänka kring pengar och hur det fungerar att Attrahera in pengar och för den skull så har jag tagit fram en webkurs som endast handlar om att Attrahera in pengar. Det var en kurs som var väldigt rolig att göra och nedan se du vad kursen innehåller:

 • Videoklipp
 • 3 övningar för att bli av med oro kring pengar
 • 21-dagarsövning för att öka inkomsten
 • Övning för att attrahera in pengar snabbt
 • Plus andra övningar
 • 7 vanliga egenskaper hos människor med bristtänk
 • Över 400 vanliga negativa tankar och övertygelser kring pengar med förslag på vad du kan tänka istället
 • Tips
 • Förslag på nya mer positiva tankemönster

  Så om du vill göra en verklig förändring när det gäller din ekonomi det här året så krävs det att du byter ut en del gamla tankemönster. För om du läser det här och känner att din ekonomi inte alls är som du vill och inga extra pengar som du önskat kommer in så betyder det att du har tankemönster kring pengar som hindrar pengar från att komma till dig. Se den här kursen som en investering i dig själv och din ekonomi. Frågan är ju bara, anser du dig tillräckligt värdefull för att föra en investering på 449:- i dig själv och din utveckling? Vill du läsa mer om kursen så klicka på bilden nedan.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *