Publicerad den 2 kommentarer

Attraktionslagen och en överraskning

Min överraskning!

Grattis till att du hittat hit! Varför säger jag så? Jo, anledningen till att du läser det här just nu är att du har attraherat in det här inlägget. Attraktionslagen har sänt det här inlägget till dig som svar på en önskan du sänt ut. Du ser kanske inte kopplingen just nu men det är så Attraktionslagen fungerar. Vi sänder ut en önskan och Attraktionslagen levererar små eller stora steg som för oss i riktning mot vår önskan. Så det här inlägget kanske är meningen att ge dig svar på något du funderat över eller så är anledningen någon annan.

Det här inlägget skulle bli kort för jag ville bara säga några rader om något av det bästa jag vet och det är Överraskningar! Men det blev lite längre än jag tänkt. Älskar inte du också överraskningar? Jag är barnsligt förtjust i överraskningar. Det roliga är att varje gång jag tänker eller säger att jag älskar överraskningar så får jag roliga överraskningar. I september så var vi på Lanzarote för min man och hans band skulle spela där plus att vi tyckte det var perfekt att fira min födelsedag där samtidigt. Vi var där över en helg och den dag som var min födelsedag så var vi ut en sväng på dagen och åkte runt lite. I bilen så sade jag till min man och dotter att jag älskade överraskningar och att jag tyckte det var så kul med överraskningar. När vi kom tillbaka till hotellet några timmar senare så stod det en överraskning där och väntade på mig. Champagne, en bakelse och ett kort. Ni ser det på bilden ovan. Jag trodde ju såklart att min man fixat allting men han var helt oskyldig. Det var hotellet som fixat vilket var helt otippat. Jag hade aldrig kunnat räkna ut att jag skulle få en överraskning av hotellet.

I fredags sade jag till familjen att jag älskar överraskningar. Vad händer? Jo, på lördagen fick jag ett PM från en av mina favoritkonstnärer och hon skrev att hon ville tacka mig för min generositet för att jag låter folk dela i en grupp jag har på Facebook. Så därför ville hon skicka mig en gåva i form av ett kuddfodral med ett tryck av en av hennes tavlor. Fatta hur glad jag blev. Så igår skickade hon det så nu väntar jag ivrigt. Jag älskar verkligen överraskningar!

Och så var det en sak till när det gäller överraskningar. För några veckor sedan så släppte jag en ny webkurs om att Attrahera in pengar. Det gjordes helt utan buller och bång. Ni vet, när man släpper något nytt så brukar man ju först prata om det i flera veckor, sen har man releaseparty, och så firar man några dagar och har erbjudanden etc. Jag bara släppte kursen i smyg så du vet säkert inte ens om att den existerar. Jag följer ju alltid de idéer som känns bra och i helgen fick jag en sådan idé och det var att komma med en överraskning till er alla. Först tänkte jag inte berätta vad det var för överraskning utan bara säga att alla som köper webkursen före ett visst datum kommer få en överraskning, men så tänkte jag ett varv till och bestämde mig för att avslöja överraskningen. Så nu är det ju egentligen ingen överraskning längre. Men det är något bra i alla fall. Vill du veta vad överraskningen är? Okej, bara läs vidare så ska jag berätta.

När man köper E-kursen om att Attrahera in pengar med Attraktionslagen före den sista februari (jag har ändrat datumet så alla ska hinna se det här) så får man länken till en privat grupp på Facebook. I den gruppen kommer jag köra en 2-veckors kurs kring pengar som startar den 22 mars. Förutom det material som du får när du köper E-kursen i min webshop så kommer du även få ytterligare material i gruppen på Facebook.

I gruppen på Facebook får du:
5 livesändningar där jag besvarar dina frågor om pengar
15 morgonpepp som inspiration
Ett gäng övningar
Plus lite roliga bonusar

En grupp likasinnade som precis som du vill attrahera in mer pengar och gillar Attraktionslagen.
Du har livstids tillgång till gruppen och allt material och du och de andra kan diskutera och peppa varandra i gruppen.
Den här gruppen på Facebook är gratis för dig så du får egentligen 2 kurser till priset för 1. Mina 2-veckors kurser på Facebook kostar normalt 499:- men du betalar alltså ingenting mer än 449:- för den E-kurs du köper här i webshopen och så får du den andra på köpet. Klicka på bilden nedan för att köpa E-kursen och efter betalning så får du ett mail där du hittar länken till kursgruppen på Facebook.

Klicka på bilden!

Share and Enjoy !

2 svar på “Attraktionslagen och en överraskning

  1. Fult? Tror ingen tycker det är fult, däremot så behöver alla allt stöd som ges. OCK som med andra kurser med attraktionslagen, så vet jag ock många med mig att,dessa kurser är så värdefulla, givande och roliga.

    1. Tror din kommentar hamnade lite tokigt, Gunilla. Mitt förra inlägg hette just “Varför är det så fult med pengar” och det är faktiskt ett ämne som det är “fult” att prata om och många blir provocerade när man pratar om det. 🙂
      Vad härligt att du tycker om kurserna. Fler kommer det att bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *