Publicerad den Lämna en kommentar

Drömliv? Tänka, eller känna, det är frågan

Ja, hur skulle det kännas om du levde ditt drömliv? Har du någonsin funderat på hur det skulle kännas? De allra flesta fantiserar om hur det skulle se ut att leva drömlivet. De fantiserar om vilken bil de ska köra, vilken ekonomi de ska ha, hur deras hus ska se ut, hur kärleken ska se ut, var de åker på semester osv. Så hur är det för dig? Tillhör du också den stora skaran som fantiserar över hur ditt drömliv ska se ut? Eller tillhör du den lilla klicken som funderar över hur det känns att leva ditt drömliv?
Ditt drömliv ligger faktiskt bara en tanke bort men frågan är om du låter känslan följa med eller om du låter det stanna vid tanken. Om du låter känslan följa med så ligger ditt drömliv mycket närmare än du någonsin kan drömma om och det är så fantastiskt underbart, härligt att känna att det är så.
Jag vill att alla människor ska leva sina drömliv för då skulle jorden vara en mycket mer harmonisk plats att leva på. En människa som lever sitt drömliv är ju en lycklig människa, eller hur? Och då menar jag inte materiella saker utan lyckan kommer inifrån och den inre lyckan är en enorm skaparkraft som när den sätts i rörelse skapar de mest fantastiska saker. Känslan “Lycka” är också något vi attraherar in, precis som alla känslor. Och även tankar, idéer, infall och handlingar så det är inte bara materiella saker vi attraherar.
Som jag skrev ovan så vill jag att alla ska leva sina drömliv men tyvärr så har jag ingen magisk stav som jag kan veva runt med så att alla blir lyckliga. Däremot så kan jag, genom att ge folk olika typer av verktyg, erbjuda chansen till lycka och att leva ditt drömliv. Jag gör detta bland annat med min coachning som du kan läsa om HÄR. Men ett annat häftigt sätt att lära folk skapa sina drömliv är att jag genom mina onlinekurser på Facebook kan dela ut verktyg till så många personer på en gång och till lägre priser, 499:-. Det gör mig otroligt lycklig att kunna erbjuda detta till så många. Min nästa kurs börjar den 1 mars och där får deltagarna personlig feedback av mig innan kursen börjar. Feedbacken består av en text och ett gäng skräddarsydda affirmationer så den totala feedbacken är på 1½-2 A4-sida. När en deltagare anmäler sig så skickar jag 5 frågor som personen får svara på och det är utifrån de svaren som jag ger feedbacken som är kopplad till det personen önskar sig. Nedan ser du en reaktion på feedbacken:

Så vill du också ha personlig feedback för att ta dig ur de tankemönster som hindrar din önskan från att komma så kan du antingen anmäla dig direkt genom att Swisha 499:- till 0736217696 eller så kan du läsa mer om kursen på Facebook genom att klicka HÄR. OBS! Väljer du att anmäla dig direkt så skicka ett PM till min gillasida på Facebook för att få dina 5 frågor och länken till kursgruppen. Klicka HÄR för att skicka PM.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *