Publicerad den Lämna en kommentar

Attraktionslagen- 2 vanliga frågor

Hallå alla Härliga! Jag hoppas ni har det bra och att ni skapar era liv i glädje. Jag mår bra och trivs här i solen på Gran Canaria. Idag tänkte jag besvara 2 vanliga frågor som jag får och jag hoppas det ska räta ut några frågetecken för er alla. Den första frågan har faktiskt med mina kurser att göra och jag är lite förvånad att så många ställer den för jag tycker jag delar så mycket i sociala medier men bruset kan ju göra att man inte ser allt. 🙂

Fråga nummer 1

Cecilia, när kommer du köra nästa onlinekurs?

Svar på fråga nummer 1

Nästa onlinekurs startar den 8 mars. Kursen heter: Motstånd, vibrationer och Attraktionslagen. Kursen är 2 veckor lång, kostar 499:- och sker i en privat grupp på Facebook. Du får följande i den kursen:

 • Något som är unikt för mina kurser är att varje deltagare får ett dokument med feedback och skräddarsydda affirmationer som är anpassade efter deltagaren.
 • 6 livesändningar där jag besvarar deltagarnas frågor i 5 av livesändningarna
 • Minst 21 peppande inlägg
 • Olika tips
 • Minst 7 övningar
 • 7-stegsguide till bättre Självkänsla
 • Allt skriftligt material samlas i ett dokument som du kan ladda ner och kursgruppen med allt material kommer finnas kvar efter kursslut.
 • Livesändningarna spelas in så du kan titta på dem när du vill.

Läs mer om kursen genom att klicka HÄR

Den 22 mars kommer nästa kurs som handlar om att attrahera in pengar. Den kursen utgår från ett kursmaterial som finns i min webshop och jag har tänkt att de som köper den kursen ska få en bonus i form av en kursgrupp på Facebook där ni får hänga med mig i 2 veckor helt utan någon extra kostnad. Så när ni köper kursen om pengar för 449:- så får ni alltså dels kursmaterialet men ni får också medlemskap i en grupp på Facebook där jag kommer köra 6 livesändningar och morgonpepp varje dag, det kostar inget extra men är alltså värt 449:-.
Här är en del av innehållet:

 • Videoklipp
 • 6 livesändningar
 • 3 övningar för att bli av med oro kring pengar
 • 21-dagarsövning för att öka inkomsten
 • Övning för att attrahera in pengar snabbt
 • Plus andra övningar
 • 7 vanliga egenskaper hos människor med bristtänk
 • Över 400 vanliga negativa tankar och övertygelser kring pengar med förslag på vad du kan tänka istället
 • Tips
 • Förslag på nya mer positiva tankemönster

Läs mer om pengakursen genom att klicka HÄR.

Fråga nummer 2.

Cecilia, jag har en önskan men jag vet inte hur den ska komma. Och när jag inte ser hur det ska komma så tappar jag sugen och det känns omöjligt.

Svar på fråga nummer 2.

Väldigt många fastnar i “hur” deras önskan ska komma och det är faktiskt inte alls så konstigt. Vi känner ju bara till ett begränsat antal sätt som något kan komma till oss och det är de sätten som vi stirrar oss blinda på och tycker att det verkar rätt omöjligt. Vi är rätt lösningsfokuserade och har lärt oss att man måste “göra” saker för att något ska ske och då kan det kännas lite svårt att släppa tanken på “hur” något ska komma. Vi vill ju liksom veta “hur” så vi vet vad vi ska göra. Ni har säkert hört att “hur” är Attraktionslagens uppgift och om du har tillit till att Attraktionslagen fixar det så kommer allt lösa sig på ett suveränt sätt. Så hur ska du släppa tanken på “hur”? Först och främst så är det viktigt att du fokuserar på det resultat du önskar och sen kan du säga till dig själv att det spelar egentligen ingen roll “hur” det kommer bara det är på ett roligt sätt som gynnar alla inblandade parter.
Den absolut kortaste vägen till din önskan är att vara lycklig här och nu.
Vill du ha framgång med Attraktionslagen så kan du läsa mer HÄR.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *