Publicerad den 1 kommentar

Är du ute och cyklar när det gäller Attraktionslagen?

Känns det som om Attraktionslagen inte fungerar för dig? Tycker du att allt verkar rasa omkring dig och att inget blir bättre? Livet kanske till och med känns tråkigt och du tvivlar på dig själv och att det någonsin ska kunna kännas kul igen. Du läser om Attraktionslagen, kollar klipp på YouTube, är med i grupper och gör lite övningar men ändå så händer inget. Du blir mer och mer övertygad om att Attraktionslagen fungerar för andra men inte för dig. Men jag lovar, den fungerar även för dig saken är den att du attraherar in oönskade saker så det är därför du tror att den inte fungerar. I mitt jobb har jag dagligen kontakt med människor som vill lära sig hur de ska göra för att förbättra sina liv på olika områden, det kan vara pengar, kärlek, jobb, relationer etc.

Jag har märkt att i den annorlunda tid vi lever i nu sen ett år tillbaka så är det fler som fastnar i rädsla och negativa tankar vilket gör att de börjar attrahera in mer negativa saker i sina liv. Det finns ett överflöd av negativa saker att fokusera på just nu så många sänker sin vibration och börjar attrahera in ännu mer oönskade saker i sina liv. Men det behöver inte vara så. Du kan vara lycklig och ha ett underbart liv trots att det ser ut som det gör. Låt mig visa dig hur. Jag tänkte idag berätta om de olika möjligheter som finns för dig att tillsammans med mig få ordning på din vibration så att du börjar attrahera in det önskade istället för oönskade saker. Nedan ser du vad som är aktuellt just nu i kronologisk ordning.

  • Coachning via telefon eller mail. Du kan boka från en enskild session för 600:- upp till ett paket med 12 sessioner för
    5 000:-. Läs mer om coachningen HÄR.
  • 23 mars startar en onlinekurs om att attrahera in pengar. Den kostar 449:- och du får en bonuskurs på köpet. Kursen är 2 veckor lång, inga tider att passa och du får behålla allt kursmaterial så länge du önskar. Läs mer HÄR.
  • 1 april startar jag nästa 3-månaders program i en privat grupp på Facebook. Det här programmet är verkligen topnotch och har fått väldigt bra recensioner från tidigare deltagare. Det här är tredje året i rad och tidigare år så har programmet varit 1 år långt men i år har jag delat upp det i 4 delar så det börjar ett nytt program varje kvartal. Under de 3 månaderna så får du varje morgon ett morgonpepp så att du startar dagen i en positiv anda. Varje onsdag får du en övning och varje måndag kör jag en livesändning i kursgruppen. Till varannan live får du ställa frågor så du får under ett kvartal 6 chanser till att få svar av mig på dina personliga frågor. Du får även en arbetsbok med övningar utöver de övningar som kommer varje vecka. Programmet kostar 1 500:- och du har tillgång till allt material så länge du önskar. Det går också bra att göra en avbetalningsplan och då betalar du 549:- per månad. Du förbinder dig till att delta alla 3 månader. Vill du vara med på programmet och verkligen göra en förändring i ditt liv så skicka mig ett PM till min gillasida som du hittar HÄR.
  • Sen har jag ett gäng webkurser i min webshop som du hittar genom att klicka HÄR.

    Önskar dig en suverän dag! Kom ihåg att när du väl lär dig hur Attraktionslagen fungerar så kommer ditt liv att förändras drastiskt på sätt som du aldrig hade kunnat räkna ut. Du kommer älska att vakna på morgonen, du kommer älska ditt liv. Tro mig, jag vet hur det är att ligga på botten och känna att livet verkligen suger. Idag svävar jag på moln väldigt ofta bara för att det är så kul och enkelt att leva. Jag har gjort resan och jag kan visa dig hur du ska göra.

You Rock!!!

Share and Enjoy !

1 svar på “Är du ute och cyklar när det gäller Attraktionslagen?

  1. Vill utveckla de här med atraktionslagen. Jag vill ha så mycket pengar, för husbyggen, bli egen företagare, kunna se mig om i hela värden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *