Publicerad den Lämna en kommentar

Attraktionslagen – så här är det!

Ja, även för dig!

Ibland kan jag känna att jag sagt allt om Attraktionslagen. Men så dyker nya frågor upp från er följare och så kommer jag på nya sätt att förklara saker som jag redan förklarat på olika sätt. Och det tycker jag är väldigt roligt för jag skulle känna mig väldigt tjatig om jag sade samma saker hela tiden. Jag har en grupp på Facebook som heter Attraktionsguiden och där höll jag för ett tag sedan en livesändning som fått nästan 250 kommentarer där flera stycken skrivit att polletten trillat ner och att de äntligen förstår hur Attraktionslagen fungerar. Det är jättekul tycker jag men jag vet också att det räcker inte med att polletten trillar ner man måste ju få den att stanna nere så att säga.

Jag har studerat Attraktionslagen i väldigt många år och det jag har kommit fram till är att vi kan lika gärna kalla den för Positivt Tänkande, Mental Träning, Personlig Utveckling, Livsfilosofi eller liknande för Attraktionslagen är liksom inget vi kan stoppa ner i lådan när vi tycker att vi inte behöver den utan den är här och nu med oss hela tiden och svarar på vår vibration. När man börjar förstå hur Attraktionslagen fungerar och gör den till en del av ens liv på ett medvetet plan, då börjar det hända väldigt roliga grejer i livet. Det räcker inte med att läsa en bok, gå en kurs, lyssna på några klipp på YouTube och få någon insikt och sen inte göra mer, man måste se till att hålla polletten nere för att verkligen leva utifrån det man har lärt sig om attraktionslagen för det är då du ser förändringarna på riktigt i ditt liv. Kurser, böcker och klipp är jättebra men det är viktigt att fortsätta vara i det. Inte bara lägga boken på hyllan när man läst den om du förstår hur jag menar.

Det handlar ju mycket om att förändra sina tankemönster från de som inte gynnar dig till de som gynnar dig, det är det som kommer ge dig varaktiga resultat. Du vill ju inte bara ha en partner i 2 veckor, du vill ju inte bara ha bra ekonomi i 3 dagar, du vill ju inte bara trivas på ditt jobb i 1 månad utan du vill ju ha ett liv där du är lycklig varje dag. Ja, jag vet att du protesterar nu och säger att det går inte att vara lycklig varje dag men det är ett annat blogginlägg. (Ps. Jag vet att man kan vara lycklig varje dag. Ds)

Så, det är helt enkelt så att det handlar om att öva så att Attraktionslagen till slut blir en naturlig del i ditt liv. Att det blir naturligt för dig att tänka tankar som gynnar dig och på så sätt ser till att Attraktionslagen levererar det du önskar. Och jag lovar dig att det är så roligt när man börjar se situationer där man tidigare skulle ha känt sig sårad, arg eller ledsen och nu så reagerar man inte ens utan man fortsätter sitt liv i en positiv anda och bara håvar in sina önskningar. Ja, det är verkligen magiskt att leva utifrån Attraktionslagen. Vill du börja öva redan idag? Då vill jag rekommendera den e-kurs som fått allra flest positiva recensioner, du ser den senaste här nedanför. Det är en e-kurs i 9 moduler som dels hjälper dig förstå hur Attraktionslagen fungerar men som också ger dig möjligheten att öva. Du kan vara igång redan om 10 minuter med att förändra ditt liv så klicka på bilden nedan för att starta din magiska resa redan nu.

KLICKA PÅ BILDEN FÖR MER INFO

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *