Publicerad den Lämna en kommentar

Attraktionslagen – Negativa människor

Hallå alla Härliga! Jag hoppas ni har en lika suverän vecka som jag har. 

Jag får väldigt många frågor av människor jag möter och en sak som många frågor handlar om är hur man fortsätter vara positiv när omgivningen påverkar en negativt så idag tänkte jag förklara lite kring hur du kan fortsätta vara positiv.

Du har säkert varit med om att du fått en helt suverän idé som har gjort dig så där fantastiskt, härligt inspirerad. Du har känt dig fylld av iver och energi och så har du berättat för någon om din idé och den här personen säger något som nästan känns som en örfil och alla dina positiva känslor bara rasar av dig med blixtens hastighet. Eller så har personen sagt något som fått dig att börja fundera och tvivla och du har känt dig tillplattad och din idé stoppas undan och kanske glöms bort helt. Efter det så fortsätter du som vanligt i dina gamla hjulspår och blir kanske mer sparsam med dina drömmar. Många upplever att de blir negativt bemötta från någon som står dem nära och tycker självklart att det är väldigt jobbigt att hålla fast vid sin dröm när omgivningen säger något annat. Det kan vara en förälder, syskon, en nära vän, en partner etc som “dissar” det du säger och det känns självklart väldigt tråkigt att omgivningen inte tror på en. Så hur ska man göra då?

Oftast så vet man vem eller vilka personer i ens omgivning som brukar “ta ner en på jorden” så det du helt enkelt ska göra är att inte berätta något för dessa personer. Håll det för dig själv och berätta ingenting för dessa personer. Om du absolut vill prata med någon om det så gör det med någon du vet alltid stöttar dig. Har du ingen sådan person i din omgivning så kan du kolla om du hitta andra personer som gör eller har gjort det du drömmer om. När saker sen är mer vekliga än att de bara är på idéstadiet så kan du berätta för de som är negativa. Kom ihåg att deras åsikt inte är viktig för de tolkar utifrån sin egen verklighet och den är helt annorlunda än din egen verklighetsbild. Och är du villig att låta andra människors negativitet döda dina drömmar?

Du blir säkert irriterad lite nu och då på andra människor. Du vet sådana där jobbiga typer som beter sig så fruktansvärt irriterande och om de bara kunde bete sig på ett annat sätt så skulle ditt liv se helt annorlunda ut för då skulle du ju kunna vara lycklig. Men de envisas med att inte förstå hur mycket de irriterar dig. Det spelar ingen roll hur mycket du förklarar att de måste ändra på sig för man gör/säger inte så där för det gör dig så irriterad så därför borde de sluta med det! Eller när de gör saker som gör dig ledsen, sårad, arg, besviken, orolig etc. Och du försöker och försöker hela tiden se till att du är glad och lycklig så att du kan attrahera det du önskar med attraktionslagen och så kommer den där personen och sabbar ditt humör hela tiden. Hur gör man då? Hur lyckas man tänka mer positivt när man är omgiven av människor som hela tiden drar ner ens humör?

Att du överhuvudtaget reagerar betyder att du tar mycket av det rent personligt vilket du ska sluta med. Det är väldigt sällan som någon avsiktligt väljer att irritera, såra, svika eller oroa någon de bryr sig om med flit. Så deras beteende är inte riktat mot dig på det sätt som du tror. Att du får de här negativa känslorna beror på att du har tolkat personens beteende på ett sätt som skapar dessa känslor hos dig. Så bara se deras beteende och bestäm dig för att det är inte riktat mot dig på det sätt som du tror.

När du känner att du har fått negativa känslor så stoppa dig själv innan du agerar utifrån känslorna och börjar gnälla eller gräla. Ställ dig själv frågan om det som skett är så viktigt att du är redo att avvika från vägen mot din önskan. När du har negativa känslor så är din vibration inte i harmoni med din önskan. Efter ett tag så blir det lättare och lättare för dig att känna att du är på väg att avvika från vägen mot din önskan.

Ju mer uppmärksam du blir desto lättare blir det för dig att inte falla offer för andra människors beteende. Efter lite övning så kommer din önskan att skapa det liv du drömmer om vara så stark så du ignorerar sådant som tidigare irriterat dig och till slut så märker du inte sådana saker längre och du kommer befinna dig i en positiv vibration längre och längre stunder under dagen.


Är du en av dem som känner att du verkligen behöver en förändring i livet? Känner du att nu är det verkligen dags för nu orkar du inte kämpa längre? Då tillhör du den skaran som skulle ha nytta av: Framgång med Attraktionslagen. Klicka på bilden nedan för att läsa mer. Och kom ihåg att du är fantastisk!

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *