Publicerad den Lämna en kommentar

Så tog jag mig från helvetet till paradiset

Hallå alla Härliga!
Många blir berörda när de hör om min historia. Privat pratar jag i princip aldrig om det för det ligger i det förflutna och jag har avslutat de kapitlen i min livsbok. Men i mitt jobb så berättar jag om det lite nu och då för att visa att det går att vända sitt liv hur mörkt det än ser ut. Min historia skiljer sig inte så mycket från andra, den innehåller negativa händelser, negativa personer, negativa tankar och negativa känslor.

Här är en del av vad jag haft i mitt liv:

* Utbytt mot flaskan av en förälder vid 6 års ålder.
* Uppvuxen med alkohol, fylleslag, bråk, gräl, elakheter och avsaknad av uppmuntran, trygghet, kärlek och stöd.
* Jag har blivit fysiskt misshandlad. Slagen blodig och medvetslös.
* Jag har blivit psykiskt misshandlad så till den milda grad att jag inte ens vågade köpa ett tuggummi av rädsla.
* Änka vid 23.
* Mordhotad.
* Utsatt för telefonterror.
* Utsatt för Psykisk tortyr under 3 år.
* Polisanmäld för stöld och förskingring av dödsbo.
* Anklagad för mord av anhöriga till min fästman.
* Drabbats av Posttraumatiskt stressyndrom vid flera tillfällen under livet.
* Våldtagen flera gånger.
* Fader dog vid 23.
* Moder dog för tidigt och hittades efter en hjärtinfarkt djupfryst efter att hon suttit död utomhus i två dygn.

Livet var verkligen ett helvete i många år och varje gång jag “försökte” göra något för att ta ett steg framåt/uppåt så rasade allt ännu mer och anledningen var ju att jag var så fast i min negativa vibration. Men, på den tiden så visste jag inget om Attraktionslagen så jag fortsatte Attrahera in negativa saker för det var den vibrationen jag hade. Man kan nog säga att jag käkade negativitet hela dagarna. Och det gjorde jag eftersom jag lät min vibration styras av det som var i mitt liv då. Jag visste ju inte att det fanns alternativ till att vara nere i gropen och jag visste definitivt inte att jag kunde ta ansvar för min vibration och därmed förändra hela mitt liv.

Jag ska inte säga att det var enkelt och att det gick snabbt att ta mig därifrån. Tvärtom, det tog tid och var både svårt och smärtsamt men det berodde på att jag inte hade verktygen i början, jag visste inte hur jag skulle göra så jag famlade mig fram helt enkelt. Det som var vändpunkten för mig var Attraktionslagen. När jag kom i kontakt med Attraktionslagen så förstod jag att det här var något som verkligen kunde hjälpa mig så jag började studera genom att läsa på nätet och lyssna på YouTube. Eftersom jag var helt ruinerad så fick jag ta till mig den information som var gratis och det tog tid.
När jag sen fick in lite pengar så investerade jag i kurser och då började det verkligen hända saker. Gratisgrejerna var bra men det är ju bara ett skrap på ytan och gav inga direkta resultat men kurserna som jag betalade för gav mig så mycket mer och det var det som satte fart på förändringarna i mitt liv. Det var då som det började hända grejer och gud vad roligt det var. Ja, det är ju fortfarande kul men nu för tiden så är allt negativt borta.

Så nyckeln för att ta mig dit jag är idag var helt enkelt att lära mig hur Attraktionslagen faktiskt fungerar och det var kurserna som gav mig den kunskapen. Ja, det kostade lite men jag har fått igen det mångfalt, självklart i pengar men ännu viktigare i livsglädje. För det är faktiskt så att jag idag lever ett liv som jag älskar att leva. Självklart har jag fortfarande önskningar, det slutar vi inte med förrän vi lämnar det fysiska livet. Att ha önskningar är ju att ha viljan att skapa och det gör vi hela livet.

Egentligen så är det ju rätt logiskt att man måste ha kunskapen om hur Attraktionslagen fungerar. Om du inte vet hur en bil fungerar så kan du ju inte köra den och kommer ingenstans. Vet du inte hur Attraktionslagen fungerar så vet du inte vad du kommer Attrahera in helt enkelt, det blir lite som rysk roulett, du kan attrahera in något positivt eller något negativt. Under alla de åren då jag studerat Attraktionslagen så har jag lärt mig massor och jag är så tacksam över att kunna dela med mig av den kunskapen i mina E-kurser. Jag har lagt ner tusentals med timmar på att samla på mig förståelse och kunskap och det får du ta del av. Nedan ser du några av mina E-kurser.

Den mest populära E-kursen heter “Framgång med Attraktionslagen” och den består av 9 Moduler. Allt kursmaterial finns på lösenordskyddade sidor och du får ställa frågor som jag besvarar. Du kan läsa mer om den HÄR.

Min senaste E-kurs heter “Dina Magiska Tankar” och den har redan hunnit få några recensioner. Du kan läsa mer om den genom att klicka HÄR.

Vill du attrahera in pengar så kan du läsa om den E-kursen genom att klicka HÄR.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *