Publicerad den Lämna en kommentar

Attraktionslagen! 3 viktiga tips!

Hallå alla Härliga!

Idag tänkte jag ge dig 3 suveräna tips men innan vi kommer till tipsen så vill jag berätta 2 roliga saker.

Den första saken är att jag nu äntligen blivit aktiv på Pinterest. Jag har haft mitt konto sen 1800-talet men inte varit så aktiv. Så nu kan du gärna Pinna mina inlägg och följa mig på Pinterest. Du hittar mitt konto genom att klicka HÄR. Och vill du pinna ett inlägg så hittar du Pinterestloggan på varje bild här på bloggen.

Det andra jag vill berätta är att jag totalt har glömt bort en sak. Det var följare som gjorde mig uppmärksam på det jag glömt. När jag släppte min E-kurs Framgång med Attraktionslagen så hade jag ett premiärpris som såklart skulle vara tidsbegränsat. Men, jag glömde att höja priset så flera följare har frågat mig när priset kommer höjas. Så den 1 augusti har jag bestämt att priset höjs.

Innan den 1 augusti så kommer jag lägga in mer material i kursen så du som köper kursen innan den 1 augusti får mer material för mindre pengar. Du som redan har köpt kursen betalar inget extra för det nya materialet. Och det är ju det som är så kul med den här kursen för lite nu och då så lägger jag in nytt material och de som redan köpt kursen betalar inget extra för det så det här är en kurs som hela tiden växer. Det kommer 3 nya övningar och en av dem är en övning som du kan använda för att bryta de där jobbiga tankarna som kommer när du gått och lagt dig och som hindrar dig från att sova. Blir du nyfiken på kursen och vill köpa den innan priset höjs så kan du läsa mer om den HÄR.

Jag tjatar ofta om vikten av en bra självkänsla och hur viktigt det är att vara snäll mot sig själv. Då känner du att du förtjänar allt det du önskar dig och då blir det enklare för Attraktionslagen att leverera dina önskningar. Så här får du 3 tips för att vara extra snäll mot dig själv och för att öka din självkänsla.

1. Tänk på vad du tänker! Var uppmärksam på vad du tänker och säger om dig själv. Allt negativt du upptäcker byter du ut till något positivt. “Jag kan inte sjunga” – “jag älskar musik”. “Jag är så otränad” – “Jag njuter av fysisk aktivitet”.
Skriv sedan ner alla positiva saker som du kommer på.

2. Skapa en egobok! Köp en riktigt vacker inbunden anteckningsbok med helt tomma ark. Sätt in bilder på dig själv som du är nöjd med, bilder där du gör något som du älskar att göra, bilder där du är lycklig, bilder där du varit på platser du har fina minnen ifrån. Sätt in lappar som citerar allt gott som sagts om dig och vem som sade det. Skriv in alla goda egenskaper som du själv är medveten om hos dig.

3. Unna din kropp något! För att visa dig själv uppskattning kan du boka in en tid varje vecka eller månad då du får massage, ansiktsbehandling, en natt på hotell, en golfrunda, sovmorgon eller något annat som känns som en härlig belöning. En belöning för att du är en sådan unik och fantastisk människa!

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *