Publicerad den Lämna en kommentar

Tips för att höja vibrationen

Som ni vet så handlar Attraktionslagen om din vibration. Det du attraherar in i ditt liv matchar alltid den vibration du sänder ut. Så därför är det bra att kunna olika knep för att höja sin vibration och idag ska du få tips för hur du gör men först har jag 2 viktiga saker jag vill påminna om så ingen missar det.

  1. Den 1 augusti höjs priset på E-kursen Framgång med Attraktionslagen så har du funderat på att köpa kursen så ska du passa på nu innan den 1. I klippet nedan berättar jag mer om E-kursen.
  2. Tisdag den 3 augusti så startar jag en 2 veckors kurs på Facebook där du får lära dig hur du attraherar in dina önskningar. Den kostar 450:- och du kan läsa mer om den HÄR.

Och så kommer vi då till tips för att höja vibrationen.

Ofta går vi runt i vardagen som på autopilot och är inte riktigt medvetna om det vi har omkring oss. Vi ser  inte det invanda för vi har sett det så många gånger och har redan en klar bild i hjärnan av hur det ser ut, vi vet  vad som finns runt omkring oss och behöver inte ”se” det igen.

Ett bra sätt att hitta dom små sakerna här i livet som fungerar som små glädjeoaser är att öppna ögonen och se alla dom där sakerna som gjorde oss glada när dom var nya. Den där vasen som du blev så glad över eller den där fina duken som är tre år gammal. Se dom där sakerna på nytt och känn den glädjen och tacksamheten som du kände när sakerna var nya. Kommer du ihåg lyckan när du gick över tröskeln till ditt hem för första gången? Upplev den känslan igen. Och på jobbet, kommer du ihåg när du fick jobbet? Första gången du gick in genom dörrarna som anställd, kommer du ihåg känslan? Och dina kollegor, tänk på tillfällen när du blivit glad tillsammans med dom, roliga historier som dom berättat snöpliga saker som hänt på jobbet. Minns, var tacksam och glad.  Så när du är glad så höjs din vibration vilket är ett väldigt roligt sätt att höja vibrationen, eller hur?

Hitta 10 saker som gör dig glad!

·         Det kan vara något av det ovan nämnda.

·         Gör en god gärning.

·         Ring en vän du inte har haft kontakt med på länge.

·         Njut av vädret.

·         Bli barnsligt glad åt grönskan.

·         Köp en liten present till dig själv eller någon annan.

·         Var extra snäll mot någon.

·         Överraska någon eller dig själv.

·         Le mot en främling.

·         Ge en komplimang.

·         Berätta roliga historier idag.  

Listan över saker man kan göra för att bli glad kan göras hur lång som helst. Hur ser din bliglad-lista ut?  

Ha en rolig dag och njut den fullt ut!  

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *