Publicerad den Lämna en kommentar

Hur får jag Attraktionslagen att fungera?

Tillhör du den stora skaran som tycker att hur mycket du än försöker och kämpar så fungerar inte Attraktionslagen för dig? Du gör alla övningar, mediterar och visualiserar men ändå så kommer inte dina önskningar? Du kanske även tänker att Attraktionslagen är något som fungerar för alla andra men inte för dig? Häng med så ska du få 3 tips för hur du kan få Attraktionslagen att fungera även för dig.

Hur får jag Attraktionslagen att fungera?

Attraktionslagen 3 Tips

Jag vill börja med att säga att Attraktionslagen fungerar hela tiden för alla människor. När du ser dig omkring och märker att dina önskningar inte kommer så sänder du ut en vibration av att de inte kommer och att Attraktionslagen inte fungerar och då är det precis det du attraherar in. Så då ser du att den fungerar. Hänger du med? Okej, här kommer tipsen.

Attraktionslagen! 3 tips

Dina tankar och känslor

Dina tankar styr dina känslor och dina känslor talar om vilken vibration du sänder ut. För att attrahera in positiva saker så behöver du ha en hög vibration vilket motsvaras av positiva känslor. Så om du går omkring och tänker på bristen av din önskan så skapar det negativa känslor och en låg vibration vilket gör att du attraherar in mer brist på din önskan. Så dina tankar ska istället handla om hur roligt det kommer bli när du har attraherat in dina önskningar eller så fokuserar du på andra saker som skapar positiva känslor hos dig.

Attraktionslagen och övningar

Som du säkert har upptäckt så finns det tusentals med övningar som du kan göra för att attrahera in dina önskningar och det kan verka som en hel djungel därute. Vad ska du välja? Alla övningar har en enda sak gemensamt och det är att deras syfte är att höja din vibration. Så det betyder att du ska endast göra en övning om du verkligen känner att den skapar positiva känslor hos dig, det kan vara känslor som: förväntan, lycka, glädje, nyfikenhet, motivation, inspiration etc.

Ha roligt och var lycklig

Det här är nog det viktigaste tipset för priset du får betala för att attrahera in dina önskningar är helt enkelt att vara lycklig. Det kan kännas som en stor utmaning att gå omkring och vara glad utan anledning men efter ett tag kommer du inse hur härligt det är att njuta av positiva känslor. För, som jag brukar säga, det är så roligt att ha kul.

Vill du lära dig attrahera in dina önskningar?

Vill du lära dig hur Attraktionslagen fungerar så att du äntligen kan attrahera in det du önskar? Då kan du hänga med på min nästa onlinekurs på Facebook som startar tisdag den 10 augusti.

I den kursen så får du lära dig:

* Hur Attraktionslagen fungerar
* Vad som hindrar din önskan från att komma
* Hur lång tid det tar för din önskan att komma

Kort information om kursen:

* Pris: 450:-
* Inga tider att passa så du gör kursen på din egen tid
* 6 livesändningar som spelas in så du kan se dem när du vill
* Du får ställa frågor i förväg till 5 av livesändningarna
* Kursgruppen med allt material finns kvar efter kursens slut så länge du önskar
* Du får minst 7 övningar och 21 morgonpepp
* Du får 1 arbetsbok med övningar

Låter det spännande? Klicka på knappen nedan!

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *