Publicerad den 2 kommentarer

Attraktionslagen – Gratis övning

Många tycker om att gnälla och menar på att jag inte borde ta betalt för mina kurser, föreläsningar och coachning. Nu är det så att jag driver ett företag och för att kunna ta ut en lön för att betala för mat och tak över huvudet så behöver även jag en inkomst. Och då behöver jag också ta betalt för mina tjänster. Jag kan uppriktigt säga att jag känner ingen, absolut INGEN, som går till sitt jobb utan att ta ut en lön.
Men, bara för att jag tar betalt för mina kurser så betyder inte det att jag är snål och jag delar gärna med mig så idag tänkte jag bjuda på en gratis övning. Den här övningen kommer från min E-kurs “Dina Magiska Tankar”. Den här övningen är från en Pdf i kursen där 2 övningar ingår och jag bjuder er på den ena övningen. Texten nedan är direkt från kursen.


Du har säkert upplevt tillfällen då livet känns mindre kul. Sådär när du känner dig lite nedstämd, lite ledsen, tom, inget känns roligt och du känner dig rätt håglös. Som vanligt har du ju här ett val och du kan välja att vara kvar i den här melankoliska sinnesstämningen vilket kommer leda till att den blir starkare och efter ett tag värre. Eller så kan du välja att bryta här och nu och då kommer de här 2 effektiva övningarna in.

Båda de här övningarna är skrivövningar och de har bäst effekt om du skriver för hand. Anledningen till det är att du använder fler sinnen vilket gör att det du skriver fastnar bättre i hjärnan.

Övning 2, Ditt glädjebrev:

I den här övningen så ska du skriva ett slags brev till dig själv. När du skrivit klart brevet så har ditt humör förbättrats och du kan antingen spara brevet och läsa det när du känner för det eller så slänger du brevet och skriver ett nytt nästa gång du känner behov för det. Det är dock mer effektivt att skriva brevet än att läsa det men du gör det som känns bäst för dig. Nedan ser du hur ditt brev ska vara formulerat. Det är viktigt att få med känslo-ord. Du väljer såklart egna ord men du ser i alla fall hur brevet ska vara uppbyggt.

Jag älskar ordet äventyr för äventyr känns så spännande och jag älskar verkligen ordet spännande för det känns så fantastiskt härligt. Det är så roligt att ha kul och äventyr är verkligen superroligt och så klart spännande. När jag hör ordet äventyr känner jag mig förväntansfull och det är en suveränt fantastisk känsla att känna förväntan. Jag älskar överraskningar för det är det absolut bästa jag vet. Roliga, glada och härliga överraskningar får verkligen mitt hjärta att sjunga och det gör mig så underbart lycklig. Jag älskar att känna lycka och glädje för det är så härligt. Jag älskar verkligen att känna glädje inombords för det bubblar så härligt.

Jag önskar dig all glädje med dessa 2 upplyftande övningar.

Gillade du den här övningen och vill ha fler övningar så kan du läsa mer om kursen genom att klicka HÄR.
Tyckte du övningen var bra så dela gärna det här inlägget vidare så att fler människor får ta del av övningen och kan bli upplyfta.

Share and Enjoy !

2 svar på “Attraktionslagen – Gratis övning

  1. Tusen tack fina💕 tack vare dina övningar och gratis engagemang har jag lyckats att börja höja mina vibrationer och känns magiskt och underbart. Ljus och kärlek
    Kramar från Annelie

  2. Så bra o effektivt🙏🏼💕💫

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *