Publicerad den 2 kommentarer

Övning för att attrahera dina önskningar

Hallå alla Härliga! Idag tänkte jag dela med mig av ett smart trick för att affirmera effektivt. Den här övningen består av ett väldigt enkelt mindtrick.
Många gånger kan vi tycka att det är svårt att affirmera att vi har något som vi inte har så då kan det vara bra att köra den här leken som blir som ett mindtrick. Den här övningen kan skrivas eller tänkas.

Starta med rubriken: Det här vill jag kunna säga! Sen skriver eller tänker du det du vill kunna säga och du ser exempel nedan:
Det här vill jag kunna säga:
• Jag är rik
• Jag har ett jobb
• Jag bor vid havet
• Jag är på semester
• Jag trivs med mig själv
• Jag är sambo
• Jag är gift
• Jag har en date
• Jag har en röd bil
• Jag är lycklig
• Jag har gett ut en bok
• Jag har en kärleksfull familj
• Jag trivs på jobbet
• Jag älskar min nya säng
Med det här mindtricket så uttrycker du det du vill ha men du försöker inte lura eller intala dig själv att det är sant. På det här sättet blir det mer lättsamt och skapar mer positiva känslor kring dina önskningar.

Du har väl inte missat min julklapp? Du hittar den under bilden.

I mitt senaste nyhetsbrev så fick de som prenumererar en julklapp som bestod av 50% rabatt på allt i min webshop. Den gåvan blev så populär så jag vill dela den även med er som läser min blogg. Uppge koden Julklapp i kassan så dras 50% av. Rabatten gäller till och med fredag den 31/12. Rabatten gäller endast en gång så om du köper en kurs på delbetalning så gäller rabatten endast vid första betalningen. Du hittar länken till min webshop genom att Klicka HÄR.
Gott Nytt År!

Share and Enjoy !

2 svar på “Övning för att attrahera dina önskningar

 1. Jag är redo tack

 2. Fantastiska fina Cecilia, du har ock gör skillnad. Jag har gått flera kurser hos dej, har många !! Pärmar
  Är Så tacksam för alla ock den skillnad du gör.
  Jag avvaktar nu en stund vill komma ikapp ock gärna köpa fler coachning… Kommer med all säkerhet att återkomma då du redan “fattas mej” . Är så glad
  Lycklig ock TACKSAM för alla år/alla kurser, du gör verkligen skillnad.
  Tack Cecilia, önskar dej en riktigt
  GOD JUL ock Fantastiskt 2022.

  Vi kanske ses snart om jag får
  Abstinens 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *