Publicerad den 4 kommentarer

Attraktionslagen – 3 enkla tips

Hallå alla Härliga! Long time no seen men jag har varit lite upptagen med att skriva en Arbetsbok. Det tog längre tid än jag räknat med men så blev det en gedigen Arbetsbok på 98 sidor som handlar om att attrahera in pengar. Nu när jag skriver om det så inser jag att jag såklart borde ha berättat för er här på bloggen om arbetsboken men det var fullt upp på Instagram och Facebook. Det blev värsta hypen och arbetsboken har snart sålt 400 exemplar. Det roliga är att det redan börjar komma in kommentarer om arbetsboken från kunder som börjar märka resultat. En tjej skrev att hon satt och gjorde några övningar och en stund efter det så kom det in pengar vilket jag tycker var väldigt roligt. Och en annan tjej skrev så här:
“Jag har inte använt boken fullt ut. Jag fick köpa hundmat som är värt nästan 3000 kr för 700 kr. Så jag tjänade över 2000 kr där. Pengarna för boken åter flerfaldigt. Plus vunnit småvinster på triss.

Och så här skrev en tjej på Instagram:

Vill du attrahera in pengar?

Då rekommenderar jag arbetsboken som endast kostar 100:- och du kan läsa mer om den genom att klicka HÄR. Ja, jag vet att priset är löjligt lågt men jag vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att köpa den.

Jag vill också rekommendera ett av mina klipp på YouTube där du får en övning för att attrahera in pengar på 24 timmar. Du hittar klippet HÄR. Här nedan ser du några kommentarer:

“Tack så mycket för denna underbara video Cecilia! Hela du sprider så bra energi! Jag har attraherat en hel del genom att kolla på denna video och applicera det i verkligheten! Jag attraherade in 2500kr första dagen och andra dagen attraherade jag in 1000kr samt ett presentkort på 100kr. Tack attraktionslagen!”

“Vill bara berätta att igår när jag lyssnade på denna så fick jag samtidigt ett mail att jag överbetalat en faktura och skulle få tillbaka pengar så det tog typ inom 24 minuter !!!”

Tre enkla tips!

1.Börja och avsluta dagen med uppskattning. Uppskatta allt du har omkring dig, uppskatta även ”dåliga” saker för den lärdom de ger dig. Leta efter saker som du kan uppskatta. Gör det till en rolig utmaning att hitta minst 3 nya saker varje dag att uppskatta. Uppskatta allt som du redan har manifesterat i ditt liv. Att känna uppskattning höjer din vibration betydligt. Och det går inte att tänka negativa tankar samtidigt som du genuint känner uppskattning. När du börjar uppskatta det du har så kommer du snart märka att det kommer in mer saker i ditt liv som du kan uppskatta. Och du märker att dina önskningar börjar manifesteras i ditt liv.

2. Var nöjd med det du har. Lycka har en hög vibration och den attraherar mer av saker som gör dig lycklig. Lycka är en känsla som du själv skapar även om dt är lätt att tro att lycka kommer av materiella saker eller annat som ligger utanför oss själva. Undvik att tänka att du kommer bli lycklig bara du får det du önskar, för så fungerar det inte. Du måste skapa känslan av lycka nu så kommer det du önskar eftersom du då attraherar det. Lycka (en hög vibration) inte beror på vad du vill manifestera.

3. Fokus på resultatet. För att skapa en vibrationspunkt vars vibration matchar det du önskar så ska du skapa känslan av att du redan har det du önskar och det gör du genom att fokusera på det du önskar. Hur känns det när du har det du önskar? Fokusera på den känslan och njut av den. Bry dig inte om att fokusera på när det ska komma, hur det ska komma eller vad du måste göra för att det ska komma för det är saker som faller sig naturligt utmed resans gång. Din enda uppgift är att vara glad och njuta av din önskan.

Om du gillade det här inlägget så klicka gärna på gilla, kommentera och/eller dela det vidare så att flera får läsa och bli inspirerade.

You Rock!!!

Share and Enjoy !

4 svar på “Attraktionslagen – 3 enkla tips

 1. Åh så bra övningar – tusen tack Cecilia!

  1. Varsågod! Kul att du gillar dem!

 2. Tack för den bekräftelse som jag får av din information om attraktionslagen. Har länge undrat hur det kommer sig att livet löser sig när det verkar helt omöjligt.
  Måste bara berätta om en sådan räcka av händelser.
  Bodde i en lägenhet i stan där jag inte trivdes alls. Hade en gård på landet med ett riktigt dåligt hus där jag förvarade en del bohag. En dag var jag och min dotter dit och hämtade något. När vi ska åka därifrån säger jag att jag måste åka in i en by på vägen hem. Neej säger min dotter, vad ska du göra där. Jag vet inte men jag ska åka dit. Jag har så mycket läxor så vi kan väl åka hem. När jag kommer till avfarten till byn svänger jag in, en bit fram ligger en järnvägsövergång, ett stycke längre fram hoppar bilen till, vilket den aldrig gjort varken förr eller senare. Då tittar jag på min dotter och undrar, vad händer. Där står ett hus med en skylt, TILL SALU. Jag tvärnitar och svänger in på tomten. Vad ska du göra nu då, säger min dotter. Jag ska bara titta en sväng. Springer runt på tomten och ser, här vill jag bo. Tillbaka i bilen ber jag min dotter skriva upp numret som står på skylten. Dagen efter åker jag och tittar på huset och två dagar senare har jag köpt det.
  Min dotter skulle ta studenten och jag sydde kläder till henne så tiden gick men en dag flyttade jag till mitt hus.
  Efter ett par månader insåg jag att det var trasigt avlopp i köket så jag måste flytta tillbaka till lägenheten i stan. Fick bråka med försäkringsbolaget ett långt tag och ingen ersättning från dom. Där stod jag med ett hus mitt i byn som jag inte kunde bo i.
  Efter ett tag fick jag upplysning om att det fanns ett hus som skulle flyttas. Efter många turer köpte jag det och flyttade det till min tomt jag först berättade om.
  Det blev ett fantastiskt boende där jag tillbringade tio år av mitt liv. Senare tog min dotter över och har nu bott där i flera år.
  Men åter till mitt hus med trasigt avlopp. En dag behövde jag hjälp att ta ner några träd. Mannen som hjälpte mig fick reda på att jag hade huset och ville hyra där. Nej ingen ska bo där för avloppet är trasigt sade jag . Han ville då få ställa in lite saker där. Som tack för hjälpen fick han det. Men då flyttade han in i alla fall. Efter ett tag insåg jag att jag måste laga till avloppet och han betalade snällt hyran för huset. När han hade bott där i flera år och under tiden blivit alkis, flyttade han en dag. Huset hade då blivit väldigt nergånget och illa misshandlat. Bland annat en vattenskada där en vattenledning frusit sönder. Vilken katastrof. Fick tillbaka huset som inte gick att bo i och inte gick sälja annat än till rivning. såg bara hur pengarna försvann.
  Men efter att ha funderat några dagar insåg jag att … Här ska jag bo!!!!
  Så jag går till banken och försöker att få lån för renovering. Ja om jag säljer det andra huset, blev svaret. Jag lägger ut det till försäljning men kan ju inte sälja förrän jag fått till någonstans där jag kan bo. Lyckas ändå få ett lån bara för att det ändå var till salu. Jag hade då blivit pensionär och då är det inte lätt att få lån.
  Bestämmer mig för att göra en riktig budget renovering. Räknar hela tiden och jobbar själv för att få till det. Min dotter hade då fått jobb på en plåtverkstad i stan och där behövde dom en städerska så jag får jobb där en dag i veckan. Efter en vecka när jag kommer till jobbet håller min dotter på att bocka plåt. Då säger hon att hon fått ett annat jobb och ska på intervju så hon måste åka iväg men plåten hon bockar måste vara klar innan fyra.
  Jag börjar då hjälpa henne så hon kan åka iväg. Vid fyra kommer chefen och undrar om jag kan komma dagen efter så är jag välkommen.
  Jag jobbade där i nästan fyra år. Renoverade på kvällar och helger. Fick till ett fantastiskt litet hus där jag nu bott i snart elva år.
  Nåväl. När jag slutat på verkstan och var klar med huset invändigt, kom jag en dag ut på tomten och började se mig omkring. Uthuset hade sjunkit på vissa ställen, behövde riktas upp, målas och nya hängrännor och stuprör. Bostadshuset skulle målas och tomten fixas i ordning.
  Min ork var slut!!!
  Då sträcker jag armarna i luften och säger högt och tydligt. SKICKA HIT NÅGON SOM KAN HJÄLPA MIG. Sedan går jag in och sätter mig och lägger patiens vid köksbordet. Både den dagen och nästa.
  På tredje dagen ser jag en man parkera sin bil på andra sidan vägen och komma med stadiga steg rakt över vägen. Jag går och möter honom för att se vad han vill.
  Jag måste fråga dig om du har något jag kan hjälpa dig med. Jag är utan jobb och sitter och glor på tv hela dagarna så jag blir snart tokig. Jag jobbar för en hundring i timmen.
  Han målade huset , fixade till garaget och ja allt. Det blev hur bra som helst.
  Sedan när jag var 73 år kom en gubbe och undrade om jag ville jobba i hans blomsteraffär.
  Där blev jag i nästan två år. Nu är jag 79 år och har fortfarande en massa roliga saker jag pysslar med.
  Jag har fem barn, tre bonus barn, sexton barnbarn och elva barnbarnsbarn…….

  Nu ska jag affirmera in en gård söderut där det är bättre klimat för odling och där jag kan ha höns och några getter.
  Och plugga på mer om attraktionslagen förstås.

  Med vänlig hälsning
  Gerd Landin

  1. Vilken fantastisk berättelse, Gerd. Stort tack för att du delar med dig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *