Publicerad den Lämna en kommentar

Därför kommer inte dina önskningar!

Två av de allra vanligaste frågorna jag får när det gäller Attraktionslagen är: Varför manifesteras inte det jag önskar? och Varför attraherar jag bara det jag inte vill ha? och här tänkte jag berätta om tre saker som är väldigt vanliga orsaker till att man inte manifesterar det man önskar utan istället får det man inte önskar. Nu är det ju så att Attraktionslagen alltid fungerar även om man inte ens är medveten om att den existerar. Det är precis som med gravitationslagen, den fungerar alltid även om vi inte aktivt försöker använda den. Jag har sagt det här förut men jag tycker det är väldigt viktigt att känna till det för jag läser ofta att folk skriver att “sedan jag började använda Attraktionslagen” och det är ju inte riktigt så det fungerar utan det man egentligen menar är “sen jag började manifestera medvetet”.

Som person så är jag logiskt tänkande och jag föredrar vetenskap framför NewAge och svävande förklaringar. Jag gillar konkreta exempel och förklaringar som är tydliga och enkla. Jag lockas av magi, fantasi och det ögat inte kan se samtidigt som det ibland kan bli lite för flummigt och obegripligt för mig. När det gäller attraktionslagen så gillar jag att den stämmer så väl överens med Kvantfysiken som är ett ämne som verkligen tilltalar mig. Jag vill gärna förstå saker med hela mitt väsen, både med min logiska hjärna, kropp och själ och det är därför som det jag här skriver på bloggen om Attraktionslagen kan verka ganska avskalat och enkelt men jag hoppas att jag kan förklara på ett sätt som många förstår för det är min önskan att alla som vill lära sig manifestera medvetet ska lära sig att träna upp sin förmåga att göra det. Det är ju så att vi manifesterar hela tiden även om vi inte är medvetna om det och jag vet att många vill lära sig att manifestera medvetet så att de manifesterar mer av det de önskar och mindre av det oönskade.

Varför manifesteras inte mina önskningar?

Som jag nämnde i inledningen så ska jag berätta om 3 saker vi gör som hindrar våra önskningar att manifesteras och de här 3 sakerna är egentligen 3 frågor: Hur ska det komma? Vad ska jag göra för att det ska komma? När kommer det? och jag beskriver frågorna var för sig nedan.

  1. Hur ska det komma?

I samma ögonblick som vi slänger ut vår önskan så brukar frågan Hur? dyka upp och i samma ögonblick sänder vi ut tvivel. Och vibrationen av tvivel skapar bara mer tvivel. För mig var Hur en fråga som alltid dök upp förut, så fort jag sänt ut en önskan så satte min logiska hjärna igång att försöka räkna ut hur min önskan skulle kunna komma och ofta så slutade det med att jag inte kunde komma på ett sannolikt sätt som min önskan skulle kunna komma och det slutade alltid med att det heller inte kom för jag sände ju ut vibrationen att det inte fanns någon möjlighet så jag blockerade helt enkelt manifestationen med mina tankar eftersom den vibration jag sände ut var att det inte kunde komma. Jag ska berätta om en händelse som visar väldigt tydligt att det finns så många helt osannolika Hur så vi kan inte ens räkna ut en bråkdel.

Det närmade sig vår dotters födelsedag, hon skulle fylla 8 år, och vår ekonomi var urusel. Det var så illa så de pengar vi hade skulle inte räcka till både present och födelsedagstårta om vi samtidigt skulle ha lite pengar över till mat resten av månaden. Ni kan förstå hur jag led och mådde dåligt vid tanken på att inte kunna ge min dotter en födelsedag med både present och tårta. Så jag tänkte då att om jag bara fick 500:- så skulle det lösa sig och det blev min önskan som jag slängde ut. I samma stund började jag fundera över hur jag skulle få tag på 500:- och jag tänkte och tänkte och för varje tanke så kände jag hur hoppet sjönk för jag kunde inte se hur vi skulle få tag på 500:-.

Det här var när jag precis hade börjat läsa om attraktionslagen och jag kom på att det var inte min uppgift att komma på Hur min önskan skulle komma till mig utan min uppgift var ju bara att önska och att sen ta emot. Eftersom jag inte hade något att förlora så släppte jag taget helt och fokuserade på att göra saker som fick mig på bra humör. Genom att ändra mitt fokus från 500:- till saker som gjorde mig glad så lyckades jag helt släppa tankarna på de 500. Det här var på eftermiddagen och dagen efter på förmiddagen så ringde det på dörren. Det här är så osannolikt och så häftigt och det är ett perfekt exempel på hur Attraktionslagen fungerar. 🙂 I alla fall, jag öppnade dörren och utanför stod en granne som bor 3 kilometer bort, vi bor på landet så det är glest med grannar här. Han berättade att de höll på och renoverade i barnens rum och att de behövde en gammal innerdörr så han undrade om det möjligen var så att vi hade någon gammal dörr över. Och det hade vi så han köpte den för 500:- och kalaset var räddat. 

Jag hade kunnat sitta resten av mitt liv och funderat över Hur jag skulle få tag på 500:- och jag är övertygad om att jag aldrig hade kunnat räkna ut att det skulle gå till på det viset.

Hur din önskan ska komma till dig är inte din uppgift att komma på och jag vet att det är svårt att inte tänka på det. Vi är vana vid att vi ska lösa allting och det ger oss också en känsla av att vi är ansvarsfulla och att vi bryr oss om vår situation. Att bara säga att “det löser sig” känns väldigt oansvarigt och folk kan ju då tro att vi struntar i att vi inte har ett jobb, pengar till hyran, pengar till mat etc. Så det handlar om att ha tillit till att allt löser sig till det allra bästa och att vi behöver inte veta exakt Hur detta ska ske. Så släpp taget och ha tillit till processen.

2. Vad ska jag göra för att det ska komma?

Jag är fostrad till att själv är bäste dräng och att om man inte gör något så händer inget och jag tror att de allra flesta känner att man måste göra någonting för annars är man ju lat. Så jag har alltid slitit och kämpat och hela tiden funderat över vad kan jag mer göra för att få som jag vill. Men sen jag började studera Attraktionslagen så har jag förstått att det handlar inte om att göra eller rättare sagt, det handlar inte om att försöka komma på vad man ska göra. Så vad ska jag göra då? Jag kan ju inte bara sätta mig ner i soffan och vänta på att allt jag önskar ska komma till mig? Både ja och nej. Det vi ser som en manifestation är oftast bara det som vi önskar oss så om jag önskar mig en ny bil så är det bilen som är manifestationen men sanningen är den att alla de tankar, känslor, impulser, infall och idéer som du får på väg till bilen är också manifestationer och de är väldigt viktiga.

Så, vi säger att du har slängt ut en önskan om en speciell bil och en dag när du ska åka hem från jobbet så får du plötsligt en impuls om att ta en helt annan väg än den du brukar ta. Och då passerar du en bilfirma som just den månaden råkar ha några fantastiskt bra erbjudanden och du får impulsen att stanna och titta om de har just en sån bil som du önskar. Du går in i affären och ser dig omkring och så bara står den där, din fantastiska drömbil. Du har kollat runt på massor med bilfirmor men inte hittat precis den här bilen som du önskar men just den här firman hade bilen. 

Så när du slänger ut en önskan så börjar Attraktionslagen att manifestera tankar, idéer, känslor, infall och impulser som för dig i riktning mot det som du önskar. När du har en önskan så är det ultimata att först se till att du är på bra humör, ju bättre desto bättre. Sen börjar du tänka på din önskan och då kommer det att vara positiva tankar som skapar positiva känslor och så länge dina tankar skapar positiva känslor så är du i en mottagande energi och du kommer få tankar och idéer som som får dig att gå till handling. Så du behöver inte forcera fram en massa saker att göra för att du ska få det du önskar utan du behöver bara se till att du är mottaglig så kommer du få vägledning i form av idéer och impulser.

Och hur vet jag då vilka impulser som kommer från attraktionslagen och vilka impulser som jag har forcerat fram? Jo, när du känner dig inspirerad, lätt, glad och som om du har ett flow då är det impulser som du manifesterat. När det känns tungt, som ett måste, jobbigt och tråkigt då är det impulser som du forcerat fram för att du känner att du måste göra något för att få det du vill ha.

3. När kommer det jag önskat?

I samma stund som du funderar över när det kommer så har du lagt märke till bristen på det du önskar och när du fokuserar på bristen så är det det du vibrerar och manifesterar mer av. Ja, men hur ska jag kunna leva utan att märka att det jag vill ha inte finns där? Det är en väldigt bra och ganska knivig fråga. Leta efter tankar på det du önskar som skapar härliga känslor inom dig, tänk känslotankar, alltså fokusera på hur du kommer känna dig när du har fått det du önskar. Låt dig fyllas av de härliga känslor som du kommer känna när du har fått din manifestation. Om du inte lyckas tänka på det du önskar utan att det framkallar känslor av brist, ångest, deppighet, frustration eller andra negativa känslor så släpp ämnet helt. Fokusera istället på något annat som får dig att känna positiva känslor. Om du inte hittar något att fokusera på så gå och lägg dig och sov en timme eller meditera. Det är 2 suveräna metoder för att bryta negativa tanke och känslo-banor.

Det viktigaste är inte  att tänka på det du önskar så mycket som möjligt utan det viktigaste är att du känner dig glad och lycklig. Att ha positiva känslor är detsamma som att vara mottaglig för härliga manifestationer. När du har positiva känslor så manifesterar du sådant som ger dig ännu fler positiva känslor.

Attraktionslagen är egentligen väldigt enkel men det som gör den så svår i sin enkelhet är att vi inte är vana vid att styra våra tankar så medvetet och vi vet oftast inte hur vi ska göra för att fokusera våra tankar åt rätt håll. I min guide till positiva tankar så är fokus just det att bryta vanan att tänka i negativa tankebanor och att skapa en ny vana med positiva tankar. Så våra tankemönster handlar helt enkelt om vanor och det går att bryta de vanorna bara man vet hur man ska göra och hur vår hjärna, våra tankar och våra känslor hänger ihop och hur de fungerar. Så den guiden ger dig verktygen för att ta makten över dina egna tankar, dina känslor och dina manifestationer.

Vill du lära dig hur du attraherar in dina önskningar och skapar ett fantastiskt liv? KLICKA HÄR!

Vill du lära dig attrahera in mer pengar för endast 150:-? KLICKA HÄR?

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *