Publicerad den Lämna en kommentar

Ett tanke-experiment

Hallå alla Härliga! Jag hoppas ni alla haft en fantastisk helg!

Tanke-experiment!

Jag tycker att det här med pengar är ett väldigt intressant ämne. Det är väldigt kontroversiellt och folk har väldigt många åsikter om pengar. En del människor känner skuld och skam över att de önskar mer pengar medans andra tycker det är helt fel att önska pengar och så finns det en massa åsikter däremellan. Men pengar är faktiskt bara energi, precis som allt annat vilket många verkar glömma bort. Vi vet alla att man kan göra både gott och ont med pengar så jag tänker inte gå in i den diskussionen här. Däremot tänkte jag att vi skulle göra ett litet tanke-experiment. Pengar består av papper och metall vilket är energi. Så i det här tanke-experimentet så kommer jag nedan skriva ett par meningar där jag har bytt ut ordet pengar mot ordet energi. Läs meningarna och känn vilken skillnad det blir i din reaktion.

 • Energi är roten till allt ont
 • Energi växer inte på träd
 • Människor som har mycket energi är snobbiga och giriga
 • Det är oandligt att ha mycket energi
 • Det är fult att vilja ha energi
 • Jag har aldrig någon energi
 • Energin bara rinner mellan mina fingrar
 • Människor som har mycket energi har lurat till sig den
 • Vad ska du ha så mycket energi till?
 • Man kan inte köpa sig lycka med energi
 • Man blir inte lycklig av energi
 • Energi tillhör makteliten

Pengar är ett väldigt laddat ämne och jag önskar att det blev mindre laddat för då skulle de fördelas mycket jämnare över jorden. Det handlar ju bara om energi, eller hur? Jag vet många som önskar mer pengar så att de klarar sin vardag och så att pengarna räcker hela månaden. Alla de människor jag känner till som önskar mer pengar gör det av goda skäl. Jag har ingen människa i min närhet som önskar pengar för att kunna köpa stridsspetsar eller kulsprutor. Människor vill göra gott och det var en av anledningarna till att jag skapade en arbetsbok om att Attrahera in pengar med Attraktionslagen. Jag satte ett lågt pris, 150:- för att så många som möjligt ska ha råd att köpa den. I arbetsboken pratar jag bland annat om att ändra sitt mindset kring pengar för det är många som behöver det för att kunna gå från brist och börja attrahera in pengar. Och just nu kan du ta del av ett fantastiskt erbjudande som du ser nedan:

När du köper min Arbetsbok om att attrahera in pengar så får du även min E-kurs om att attrahera in pengar helt gratis, den kostar normalt 449:- men med rabattkoden så är den alltså gratis. Du betalar alltså endast 150:- men får både arbetsboken och E-kursen som annars skulle kostat 599:-.Rabattkoden är Guld men det finns endast 50 stycken så skynda dig innan de tar slut. För att koden ska gälla så måste du lägga både arbetsboken och E-kursen i din varukorg och sen uppger du bara rabattkoden: Guld i kassan så dras 449:- bort och du betalar endast 150:-.På bilderna nedan ser du bilderna på arbetsboken och E-kursen. Du använder ditt erbjudande i webshopen som du hittar HÄR.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *