Publicerad den 2 kommentarer

3-stegsguide för att bli av med rädsla

3-stegsguide för att bli av med rädsla.
Rädsla är något som håller tillbaka många människor och begränsar deras liv. Det finns så många olika rädslor:
* Rädslan för att bli övergiven
* Rädslan för att vara oälskad
* Rädslan för att ta risker 
* Rädslan för att bli sårad
* Rädslan för att misslyckas
* Rädslan för vad andra människor ska tycka och tänka 

Rädslan blir som ett osynligt stängsel som håller oss tillbaka  när vi går för långt från vår trygghetszon. Rädslan finns där och förser oss med känslor som rädsla, ångest och stress.
Många gånger när vi försöker hantera rädslan så gör vi det genom att fokusera på den och försöka kontrollera den. Tyvärr så förstärks rädslan ju mer fokus den får. Rädslan är också väldigt ofta obefogad eller åtminstone mycket värre än verkligheten. Rädslan får oss att förvänta oss betydligt värre saker än vad som brukar hända. När vi låter rädslan styra våra liv så lever vi inte livet fullt ut, vi har inte så kul, samma glädje och harmoni som vi har utan rädslan.
Men när vi blir av med rädslan så är det som om man blir fri. Fri att leva. Fri att vara sig själv. Alla rädslofyllda tankar är slöseri med tid och energi. Bra saker och dåliga saker händer i livet oavsett om vi försöker kontrollera dem eller ej.
Det enda du verkligen kan kontrollera är hur du väljer att tänka och vad du väljer att tro om andra människor och om olika situationer. Det mesta som vi är rädda för är bara illusioner. Det enda som faktiskt är viktigt är att fokusera på just den här stunden. Att ha sitt fokus helt på nuet. 

3-stegsguide för att bli av med rädsla. 
1. Hoppa av råtthjulet! Ju oftare du tänker en tanke desto mer blir den tanken en vana som till slut går automatiskt. Din hjärna skapar som “stigar” som förstärker återkommande tankar och handlingar. Om du är fast i oro och tankar grundade på rädsla så är det absolut dags att ta dig ur råtthjulet. Det finns olika tekniker för att avbryta tankar av rädsla och oro. Att ha medvetenheten om att du har de här tankarna gör att du har kommit en bra bit på väg för att avbryta dem. Att tänka på din rädsla däremot gör inte tankarna svagare utan snarare tvärtom.
2. Acceptera att du inte har kontroll.
Du kan oroa dig och vara rädd varenda dag, hela livet men det ger dig ändå inte kontroll över det som sker omkring dig. Visst, du kan göra kloka val, leva hälsosamt, använda bilbälte och undvika farliga stadsdelar nattetid. Sunt förnuft håller en hel del tråkigheter på avstånd. Men livet är ändå något som hela tiden uppenbarar sig för oss, vi har ingen aning om vad som kommer hända om 10 minuter. Vi kan inte kontrollera hela livet, vi kan inte styra över andra människor, vi kan inte förhindra olyckor från att hända och det är helt omöjligt att förutse allt som kommer hända så att vi kan skydda oss mot det. Så det bästa du kan göra är att inse att du inte kan kontrollera allt, slappna av i den tanken och istället njuta av livet. Våga ge dig ut i det okända och lita på att det löser sig till det bästa. Njut av den sköna känslan av harmoni, glädje och tillförsikt när du släpper oron och rädslan. Fokusera på glädjen i nuet, sök efter allt det vackra som finns omkring dig här och nu och var tacksam för allt det du har i ditt liv.
3. Inse att dina rädslor är felaktiga.
Om du tänker tillbaka på saker som du oroat dig över eller varit rädd för, så är jag säker på att det mesta du befarade inte inträffade. Och om de inträffade så var det inte så hemskt som du trodde att det skulle bli, eller hur? Du upptäckte säkert också att din förmåga att hantera  jobbiga saker var mycket större än du var rädd för och att de jobbiga situationerna trots allt var hanterbara.
Stora tragedier och fasansfulla händelser råkar vi väldigt sällan ut för eftersom det tack och lov inte är så vanligt att det händer och om/när det händer så märker vi att vi är faktiskt bättre rustade att hantera det än vi trott. Men det finns en sak som faktiskt hjälper oss att ta oss igenom jobbiga saker och det är en positiv attityd. Den hjälper oss betydligt mer än en negativ attityd. När du tränar din hjärna till att tänka positivt och förväntar dig mer positiva resultat, så får du mer energi och kraft till att hantera svårigheter om och när de inträffar.

Vill du lära dig hur du attraherar in dina önskningar med Attraktionslagen?
Häng då med på min onlinekurs på Facebook. Anmälan stängs den 10 april.

Så, känner du att det är dags att förändra saker i ditt liv?
Saker som du uppfattar som negativa och som får dig att må dåligt?
Vill du lära dig attrahera in dina önskningar?
Vill du skapa ett liv som du älskar att leva?
Vill du känna livsglädje och energi?

Häng då med så kommer du lära dig hur du ska göra för att attrahera in dina önskningar. Du hittar mer info nedan och bland bilderna ser du recensioner från tidigare deltagare.
Programmets upplägg är så att du kan göra det på tid som passar dig så det finns inga tider att passa. Du kan till och med vara bortrest utan att missa något.
Du behöver mobil, surfplatta eller en dator och Internet för att kunna gå kursen. Kursen sker i en privat grupp på Facebook.
I kursgruppen så får du morgonpepp, övningar, livesändningar, arbetsbok och tips och trix. Du kommer lära dig allt du behöver om hur Attraktionslagen fungerar och hur du ska göra för att skapa ditt bästa liv genom att attrahera dina önskningar.
Pris:
Kvartalsbetalning: 1 500:-
Månadsbetalning: 3 betalningar á 549:-
Anmälan sker genom betalning av kursavgiften som betalas via Swish till nummer 0736217696.OBS! Efter betalning så skickar du ett PM till min gillasida som du hittar genom att klicka HÄR.
OBS! Anmälan är bindande så om du väljer månadsbetalning så ingår du ett avtal där du förbinder dig att delta i 3 månader. Vid sjukdom så kan du hoppa av vid uppvisande av läkarintyg. På bilderna nedan kan du se recensioner från deltagare som gått programmet tidigare.


Share and Enjoy !

2 svar på “3-stegsguide för att bli av med rädsla

  1. “Att våga följa sitt flöde”

    1. Det är underbart! 🙂

      You Rock!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *