Publicerad den Lämna en kommentar

3 saker att undvika för att manifestera

Innan vi kommer till de 3 sakerna att undvika så vill jag berätta 2 saker som är aktuella just nu.

  1. Vill du lära dig attrahera in pengar så har jag just nu ett suveränt erbjudande till dig. När du köper min Arbetsbok om att attrahera in pengar för 150:- så får du även min E-kurs om att attrahera in pengar helt gratis, den kostar normalt 449:- men med rabattkoden så är den alltså gratis. Du betalar alltså endast 150:- men får både arbetsboken och E-kursen som annars skulle kostat 599:-. Rabattkoden är Guld men det finns endast 50 stycken så skynda dig innan de tar slut. För att koden ska gälla så måste du lägga både arbetsboken och E-kursen i din varukorg och sen uppger du bara rabattkoden: Guld i kassan så dras 449:- bort och du betalar endast 150:-.På bilderna nedan ser du bilderna på arbetsboken och E-kursen. Du använder ditt erbjudande i webshopen som du hittar HÄR.
  2. Vill du lära dig hur Attraktionslagen fungerar så du attraherar in dina önskningar? Klicka då HÄR och så scrollar du ner på sidan så hittar du information där. Men, det gäller endast till den 10 April!

3 saker att undvika för att manifestera dina önskningar:

De människor som har kommit underfund med om hur Attraktionslagen fungerar, manifesterar sina önskningar med lätthet och utan att egentligen tänka på det. De gör det naturligt och utan ansträngning. De vet hur de justerar sin vibration och skapar ett härligt flow vilket gör att allt löser sig till det bästa på ett sätt som kan tyckas magiskt för en betraktare. De har lärt sig olika tricks som de använder sig av för att behålla sin vibration på en nivå så de bara attraherar positiva saker. De tvivlar aldrig på sin förmåga för de har lärt sig hur Attraktionslagen verkar och att vi alla kan skapa det vi önskar.

Om du iakttar en sådan människa så kommer du märka att det finns vissa saker som den personen helt enkelt inte gör. Här kommer 3 sådana saker som du kan undvika:

Älta det förflutna
Att ständigt återuppleva smärtan av det förflutna genom att älta det som varit håller dig fast i negativitet, skuld, ilska och sorg. Håll dig fokuserad på nuet och allt det goda som finns tillgängligt för dig här och nu.

Fokusera på det negativa
Oavsett om du är lycklig eller inte kommer jobbiga saker hända i livet. Men lyckliga människor fortsätter inte fokusera på det negativa hur lång tid som helst utan de går så småningom vidare och släpper taget om det som hänt. De rör sig medvetet förbi negativa situationer och tankar med avsikt att fokusera på det positiva i deras liv.

Räkna med att andra ska göra dem lyckliga
Det är väldigt vanligt att vi tror att lycka kommer från andra människor. Om de beter sig som vi vill att de ska bete sig så blir vi lyckliga. Vi tror att andra kan göra oss lyckliga genom att säga vissa saker, fylla alla våra behov eller ge oss vad vi vill. Men naturligtvis så kan inte andra människor göra oss lyckliga och det är heller inte deras uppgift. Lyckan kommer inifrån oss själva och att vänta på att andra ska göra oss lyckliga bidrar bara till vårt missnöje.

Share and Enjoy !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *