Publicerad den 2 kommentarer

Genväg till dina önskningar

Innan vi kommer till genvägen så skulle jag vilja ge dig en påskpresent. Du får 50% rabatt på allt i min webshop. Allt du behöver göra är att gå till webshopen som du hittar HÄR och så väljer du de E-kurser/E-böcker du önskar och lägger de i varukorgen och sen i kassan så skriver du in rabattkoden påsk och då dras 50% automatiskt av från det belopp du skall betala.

Genvägen till dina önskningar

Jag brukar ju säga att Attraktionslagen är väldigt enkel och jag hoppas att du håller med mig om det. Och bara för att visa hur enkelt det faktiskt är så ska jag idag ge dig en genväg till dina önskningar. Ja, jag vet, det låter för bra för att vara sant för de allra flesta av oss har fått lära oss att inget är enkelt, att man måste jobba hårt för att få något, att man ska slita för brödfödan, att inget är gratis osv. Så en enkel genväg låter ju som något larvigt, överdrivet och verkningslöst. Så jag förstår faktiskt om du väljer att sluta läsa nu och gå tillbaka till att kämpa vidare i ditt strävsamma liv.

De allra flesta av oss drömmer ju om att skapa det liv vi älskar att leva och vi letar hela livet efter vägar för att uppnå detta. Attraktionslagen har gett väldigt många hoppet om att det faktiskt är möjligt att skapa sitt drömliv samtidigt som många efter ett tag ger upp hoppet då deras önskningar inte manifesteras. Men här kommer i alla fall den där genvägen som jag nämnde så att du kan börja manifestera dina önskningar här och nu.

Jag har sagt det förut men det tål att sägas igen. Allt du önskar och allt du vill ha i ditt liv det önskar du dig av en enda anledning och det är för att du tror att det ska göra dig lyckligare, vilket är helt naturligt. Vi önskar oss ju inte saker för att bli olyckliga. Och det spelar ingen roll om det är materiella saker, upplevelser, insikter eller känslor som du önskar, allt önskar du för att det ska få dig att må bättre. Och det är här som nyckeln till genvägen finns. Lika attraherar lika så om du är glad så attraherar du tankar, känslor och omständigheter som gör dig mer glad, är du irriterad så attraherar du tankar, känslor och omständigheter som gör dig mer irriterad. Du börjar nog ana vad genvägen går ut på nu, eller hur?

Alla känslor som du känt tidigare kan du enkelt återskapa. Du har säkert märkt att olika saker kan framkalla känslor hos dig. Det behöver inte vara saker som sker just nu som skapar dina känslor utan det kan vara minnen, fantasier, en film eller något du läser så det behöver inte ens vara något verkligt som sker för att det ska skapas känslor inom dig. Och det här är ju väldigt bra, eller hur? Så genom att tänka på saker som gör dig lycklig så skapar du även lyckokänslor inom dig, eller hur? Och det är ju det som är genvägen. Eftersom lika attraherar lika så behöver du skapa känslan av det du önskar för att attrahera det du önskar. Så genvägen är helt enkelt att sätta igång och vara lycklig exakt just nu. Även om du inte har fått din önskan så ska du vara lycklig. När du sätter igång att vara lycklig nu så kommer din önskan att komma till dig mycket snabbare än du kan tänka dig.

Share and Enjoy !

2 svar på “Genväg till dina önskningar

  1. Hejsan! Hur länge har du 50% på dina webbkurser? Jag är väldigt intresserad av attraktionslagen vilken typ av kurs är bäst att lära sig detta ämne. Är naturligtvis oxå intresserad av att få in pengar.

    Hälsn. Maritha

    1. Hej Maritha! Ursäkta sent svar men jag har inte fått några aviseringar om kommentarer. Jag har 50% just nu och du hittar rabattkoden här: https://attraktionslagen.online/2022/05/15/dags-att-fira/

      Jag rekommenderar kursen som heter Framgång med Attraktionslagen. I den kursen finns ett kapitel just om pengar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *